GTO askerimiz yanında…


Türk Milli Takımımızın, Arnavutluk ve Fransa maçları sonrasında askerimize yolladığı selamı bile sindiremediler.
Şampiyon sporcularımızın çaktığı asker selamından da rahatsız oldular.
Türk düşmanlarının elinde tuttuğu UEFA’sı, spor birlikleri soruşturmalar açtı, ceza vermeye hazırlanıyor.
Biz kaleminizi kırdık, sizin verdiğiniz cezalar umurumuzda mı olur…
Barış Pınarı Harekatı’nda 9. Güne girdik, sınırlarımızı terör odaklarından temizliyor, Suriye’nin sınır bütünlüğüne katkı sunuyoruz.
Türkiye’nin haklı davasında, Türk Halk’ı ordusunun ve Kahraman Mehmetçiğin yanında.
Milli Takım yolladığı selamla, şampiyonlar göz yaşları ve demeçleri ile askerimize güç ve moral veriyor.
Bu anlamda atılmış önemli bir adımdı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ortak bir basın bildirisi yayınlaması.
Gebze Ticaret Odası (GTO), TOBB’un bu kararını kendi adına, kendisine yakışır bir duyarlılıkta ve görkemde yaptı.
GTO Meclis’i bayraklarla süslenmiş, onlarca STK temsilcisi davet edilmiş ve yerlerini almıştı, GTO Meclis’i ev sahipliği yapıyordu.
Gerek bölgemiz, gerekse de Ülkemiz’e dair her türlü olay ve durum karşısında duruş sergilemekten, sorumluluk almaktan, doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen GTO ve Başkanı Nail Çiler, Barış Pınarı Hareketi noktasında da duruşunu ortaya koydu.
Nail Çiler, gerek TOBB’un bildirisini okurken, gerekse de kişisel düşüncelerini salondakilerle paylaşırken, birlik-beraberliğimizin önemine vurgu yaparak, “mevzu Vatan ise gerisi teferruattır” anlayışını bir kez daha ortaya koyarak, solondakilere bunu işliyordu.
Kahraman Ordumuz, sınırlarımızı terör odaklarından temizlerken, büyük özveride bulunuyor, kurşunların hedefi oluyor, şehitlerimiz ve gazilerimiz var, (İnşallah bundan sonra hiç olmaz) belki yeni şehit ve gazilerimiz olacak.
Ülkemizin bekası için sınırlarımız ötesinde operasyon yapan kahramanlarımız, zorlu bir sınav veriyorlar.
Sporcularımızın yolladığı asker selamı, askerlerimiz için nasıl bir güç ve moral ise TOBB’un, GTO’nun verdiği destek ve gösterdiği duruşta bir o kadar önemli ve değerlidir.
Bu Ülke’nin bağımsızlığını ve güvenliğini savunan bir yurttaş olarak GTO’yu yaptığı etkinlik ve sporcularımızı gösterdikleri dik duruş nedeni ile bir kez daha kutluyor, şükranlarımızı sunuyoruz.