Hainler de, hainlikleri de bitmiyor…


Türkiye, yıllardır içine sızdırılmış hainlerin gerçek yüzünü 3 yıl önce kalkıştıkları darbe girişimi ile gördü.
Emperyalist güçlerin kucağında büyümüş, gelişmiş kansızlar, TSK’da ki yapılanmalarına güvenerek, yönetime el koyma hadsizliğini gösterdiler.
Bir Halk, damarlarında asil kanın aktığı, cesareti ve kararlılığı ile ‘çılgın’ diye anılan Türk Halkı, ellerinde gelişmiş silahlar olan, tankları, savaş uçaklarını kullanan, üniformalı köpeklere karşı, bedenlerini siper ederek karşı durdu.
Tarihinde sayısız kahramanları olan, Çanakkale’de destan yazan Türk Halkı, yeni kahramanlar, yeni destanlar yazarak, hainlere ve arkasında ki büyük güçlere yeni bir ders verdi ve yeni kahramanlıkları, yeni destanları ile bir kez daha tarih yazdı.
Ancak, dönem farklı, düşman şekilden, şekile giriyor.
Karşıdan gelmiyor, gözün görmüyor düşmanları, Vatan hainlerini bulmak için her taşı kaldırıp altına bakmak gerek.
Öyle ki, bazen yanı başında ki hain, senden çok vatan sever gözükebiliyor.
Böyle olunca da, hainlerle mücadele bitmiyor ve hainlikleri de son bulmuyor.
ABD başta olmak üzere egemen güçlerin kucağında ki FETÖ terör örgütü, 15 Temmuz 2016 yılında kalkıştığı darbe girişimi ile kendini açık etti, büyük ölçüde teşhir oldu ve kafası kopartıldı.
Aradan 3 yıl geçmesine rağmen uzantıları ve içimizde ki kriptoları temizlenmiyor.
15 Temmuz sonlarını getiren kalkışma idi, fakat önceki denemeleri vardı, doğrudan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan 17-25 Aralık kumpasları vardı.
Bu yüzden bu hain yapıya karşı en büyük mücadeleyi veren isimdir Recep Tayyip Erdoğan.
250 şehidimizin olduğu 3 yıl önceki kalkışmanın, Vatan’a ihanet etmenin hesabı soruluyor, sorulmaya da devam edecektir.
3 yıl sonunda devam eden mücadele de, bu hainlerin siyasi ayağının korunduğu, siyasi ayağının ve siyasetteki uzantılarının üzerine pek gidilmediği gibi bir algı var ise de, Türk Halk’ının bu ihaneti unutmadığı, affetmediği ve affetmeyeceği çok açık.
Bu mücadele de zafiyet gösteren, birilerini es geçen, görmezden gelen, çıkar ilişkisi gözeten her kim olursa, bu hainler kadar ihanetçi görülecek ve bir gün mutlaka bedelini ödeyecektir.