Lazer Göz Ameliyatı İle Birlikte Gözlük...
Reklam

Lazer Göz Ameliyatı İle Birlikte Gözlük Kullanımına Son!

Ülkemizde gözlük kullanan kişilerin oranı %15 ile %20 arasında değişiyor.

Lazer Göz Ameliyatı İle Birlikte Gözlük Kullanımına Son!

Ülkemizde gözlük kullanan kişilerin oranı %15 ile %20 arasında değişiyor.

Lazer Göz Ameliyatı İle Birlikte Gözlük Kullanımına Son!
23 Eylül 2018 - 22:40

Genel olarak dünya üzerinde de ortalamalar bu seviyelerde seyrederken bu nüfusunun büyük bir kısmını yaşı ilerlemiş olan kişiler oluşturuyor. Ancak, yaşlılık ile ortaya çıkmayan ve gençlik dönemlerinde etkileri başlayan miyop ya da astigmat gibi göz hastalıkları sebebiyle insanlar gözlük kullanmak zorunda kalıyorlar. Tüm hayatlarını gözlük ile geçirmek ekstra sorumluluklar getirirken estetik açıdan da insanları zorlayabiliyor. Bu yüzden de son dönemde birçok kişi lazer göz ameliyatı ile birlikte bu sorunlarından kurtulmak istiyor. Profesyonel merkezlerde gerçekleştirilen ameliyatların sonrasında insanlar gözlük ya da numaraları lenslerin kullanımına ihtiyaç duymadan günlük hayatlarına devam edebiliyorlar.
Kolaylıkla Gerçekleştirilen Lazer Göz Çizdirme Ameliyatı
Gözlerinde problemler yaşayan kişilerin lazer göz çizdirme ameliyatı olması için birçok farlı sağlık noktası bulunuyor. Bu sağlık noktaları arasından kendileri için bir seçim yapan kişiler bu merkezlere gittiklerinde belirli aşamalardan geçerken bunun sonunda ameliyatlarını başarılı bir şekilde olabiliyorlar. İlk olarak kişilerin gözlerinde belirli testler uygulanırken gözlerinin ameliyat için uygun olup olmadığına bakılıyor. Bunun sonrasında eğer bir sorun varsa birkaç haftalık süreç içerisinde gözler ameliyata uygun bir hale getiriliyor. Ardından da kişiler profesyonel sağlık merkezlerinde ameliyata alınarak tedavilerine resmen başlanmış oluyor. Çok uzun sürmeyen bu ameliyatlar her gün yüzlerce farklı kişiye uygulanırken sonrasında insanlar çok büyük ağrılar ve acılar çekmeden ameliyatın tüm etkilerini üzerlerinden atabiliyorlar. Bunun ardında da günlük hayatta herhangi bir aparata ihtiyaç duymadan en net şekilde görme yetisi kazanılmış oluyor.
Hastane Seçiminde Ulaşım Etmeni
Göz ameliyatlarını olacak kişiler, kendileri için uygun bir hastane ararken birçok farklı etmeni göz önünde bulundurması gerekiyor. Ulaşım bunların arasında yer alan etmenlerden birisi olarak gösteriliyor. Birçok kez kontrol, ameliyat ve sonrasında pansuman gibi aşamalar için hastanelere gidecek olan kişiler eğer ulaşımı zor bir noktada yer alan hastaneleri tercih ederlerse sorun yaşayabiliyorlar. Batıgöz Hastanesi bu aşamada ulaşım açısından son derece iyi imkânlar sunabiliyor. Altunizade’de yer alan şubesine birçok toplu taşıma aracı ile rahatlıkla ulaşım sağlanabiliyor. İstanbul’un her yerinden insanlar bu hastaneyi sıklıkla tercih ederken Üsküdar ve Acıbadem gibi yakın semtlerden de yüzlerce kişi gözlerindeki problemler için bu hastaneye koşuyorlar.
Doktorlara Alınacak Randevularda Profesyonel Sistemler
Hastanelerin gelişmesi ile birlikte insanların aldıkları tedaviler de çok daha kaliteli bir hal aldı. Bu aşamada tedavileri alabilmek için başvurdukları doktorlar ile görüşmeleri için önceden randevu almaları gerekirken bu işlemler de artık online randevu ile birlikte mümkün oluyor. Batıgöz hastanesi gibi özel hastanelerde insanlar, bu sistemleri kendi kimlik numaraları ile kullanabilirken uzman doktorların uygun oldukları günlerde onlara randevularını alıyorlar. Bulunduğu semtte ve yakın bölgelerde son derece popüler olan göz hastanesi için bu sistemin olması insanları büyük bir çileden kurtulurken hastaneye randevu için gelme dertleri de ortadan kalkıyor. Altunizade bölgesinde yer alan Batıgöz Hastanesi’ne randevu almak isteyen kişiler rahatlıkla www.batigoz.com adresine giriş yaparak buradan ücretsiz bir şekilde online randevu sistemini kullanabiliyorlar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği