KYÖD’de yeni dönem başladı
Reklam

KYÖD’de yeni dönem başladı

KYÖD, 71’inci çalışma dönemine büyük bir davetle merhaba dedi

KYÖD’de yeni dönem başladı

KYÖD, 71’inci çalışma dönemine büyük bir davetle merhaba dedi

KYÖD’de yeni dönem başladı
02 Ekim 2018 - 10:19

TANGO GÖSTERİSİ TAM NOT ALDI

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD), 71’inci çalışma dönemine Başkan Didem Turan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programla merhaba dedi. Programa KYÖD Başkanı Didem Turan’ın yanı sıra CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Eğitim İş Kocaeli Şube Başkanı Emine Çalık, Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Murat Kürekçi, KYÖD’ün geçmiş dönem başkanları ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. Programda İç Ses Korosu birbirinden güzel şarkıları davetliler için seslendirirken, Tuğçe Abidik ve Tolga Alver’in tango gösterisi davetlilerden tam not aldı

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KYÖD Başkanı Didem Turan, “KYÖD’ün 71’nci ilk başlığımız eğitim olacak. Kuruluş felsefemizden ayrılmadık. Ekonominin zor koşullarında bursiyer sayısı arttı. KYÖD’ün üyeleri ile öğrencileri buluşturarak burs imkanı sağlayacağız. Çağdaşlığın en önemli temeli olan gençlerimizin gelişmesi için elimizden geleni yapacağız” diye belirtti.

EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ

“KYÖD, üniversitelinin buluşma yeri olacak” diyen Turan, “Kadınların KYÖD çatısı altında çoğalması için çalışacağız. Yaşamımızın olmazsa olmazı sanat KYÖD’ün vazgeçilmesi olacak. KYÖD, bu yıl pek çok güzel sergiye ev sahipliği yapacak. Ortak kent kültürünün yeniden oluşmasını sağlayacağız. İlerleyen dönemlerde çevre ve sağlık konusunda çok sayıda program düzenleyeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı