Kural, "Zinnur Bey ve Tahir Bey bizim...
Reklam

Kural, "Zinnur Bey ve Tahir Bey bizim başkanımızdır"

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kural yaptığı açıklamada, “Zinnur Bey Gebze Belediye başkanımız, Tahir Bey Kocaeli Büyükşehir belediye başkanımızdır ”dedi.

Kural, "Zinnur Bey ve Tahir Bey bizim başkanımızdır"

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kural yaptığı açıklamada, “Zinnur Bey Gebze Belediye başkanımız, Tahir Bey Kocaeli Büyükşehir belediye başkanımızdır ”dedi.

Kural,
21 Şubat 2019 - 13:07

MHP Gebze İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Serkan Kural, MHP Kocaeli İl Başkanvekili Murat Yılmaz, İl Başkan yardımcıları Selçuk Gökhan, Coşkun Öztürk, Ali Osman Özkan, Bülent Işık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“SAHAYA ÇIKIP CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Toplantıda selamlama konuşması yapan MHP İl Başkanvekili Murat Yılmaz, “Teşkilatımızda yeni görevlendirme yapıldığı zaman, Cumhur İttifakına sadık kalarak liderimizin direktifleri, il başkanımızın talimatıyla sahaya çıkıp canla başla çalışacağız. Gebze’de belki hak ettiğimiz alamadık. Ama Karamürsel ilçe başkanımızın dediği gibi oradaki Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyelerinin tümü bizimdir. Gebze’yi de öyle benimseyeceğiz, çalışmalarımıza öyle devam edeceğiz. Ne il başkanımızın, ne de liderimizin başını öne eğdirmeyeceğiz. Hepimiz bunun sözünü verip çalışmalarımıza öyle devam edeceğiz. İyi bir ekibimiz ve başkanımız oldu. Gebze’de özlediğimiz bir birliktelik olacak” şeklinde konuştu.

“MHP, ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR”

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural yaptığı açıklamada, “Zor, uzun bir yola giriyoruz. Önümüzde seçim süreci var. Mustafa Kemal’in dediği gibi ‘Hattı değil, sathı savunmak gerekiyor’, tam burada liderimiz Devlet Bahçeli’nin bahsetmiş olduğu beka sorunu başlamaktadır.  Ve bu beka sorununu giderebilmemiz açısından Cumhur İttifakı kurulmuştur. Cumhur ittifakının bir parçası olarak MHP, elinden geleni yapacaktır. İlçe yönetimimizi kurarken hassas olduğumuz nokta, sevginin bir arada olması üzerineydi. Birbirimizi tamamlayıcı özelliklerimiz var. Kamuoyunun ve ülkücü tabanında bildiği üzere, isimlerin çoğu bilindik ve ülkücü tabanda karşılığı olan isimler. MHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığına da Hatice Uludağ devam edecek. Kimseyle şu dönem, bu dönem ayrımımız yok. Hep birlikteyiz, ülkücü hareket birbirinin eksiklerini tamamlayacaktır” İfadelerini kullandı.

 “CUMHUR İTTİFAKINA GENELDEN BAKIYORUZ”

“MHP’nin bir neferiyiz. Liderimizin beka ile ilgili açıklamalarını takip ediyoruz”diyen Serkan Kural, ”Biz Türkiye’ye tam olarak bakıyoruz. Gebze,Çayırova, Dilovası olarak bakmıyoruz. Kocaeli’nde ve Gebze’de AK Parti’nin amblemi altında seçimlere giriyoruz. Bir arkadaşımız 26.sıradan meclis üyesi adayı oldu. İnanıyoruz ki onu meclis üyesi yapacağız. Cumhur İttifakı’na genelden bakıyoruz.33 tane arkadaşımız ve 4 kontenjan hepsi MHP’nin de adayıdır. Belediye Başkanımız Zinnur Bey bizim başkanımızdır, Tahir Bey bizim büyükşehir belediye başkanımızdır. Bizim bakış açımız ‘Bir iki kişi şuraya girdi’ olarak değil. Cumhur İttifakı’nın tüm meclis üyesi adaylarını misafir edeceğiz “ dedi.

HABER:TAYFUN ALTUNTAŞ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU