KOTSİAD Gebze’nin yeni başkanı, Demirtaş
Reklam

KOTSİAD Gebze’nin yeni başkanı, Demirtaş

KOTSİAD Gebze’nin yeni başkanı, Demirtaş

KOTSİAD Gebze’nin yeni başkanı, Demirtaş
08 Eylül 2021 - 10:51

KOTSİAD Gebze Şubesi’nde bayrak değişimi. KOTSİAD’a kurulduğu günden beri hizmet eden, genel merkezden sonra Gebze Şube Başkanlığı görevini üstlenen Abdullah Sarıboğa, başkanlık görevini Muhammed Cihat Demirtaş’a devir etti. KOTSİAD Genel Başkanı Erkan Gül’ün de katıldığı toplantı da Sarıboğa, “Gebze’de son süreçte kısa sürede önemli işlere imza attık. Muhammed beyin bu başarıda payı büyüktü. Başkanlık makamı ile bu enerjisinin artacağına inanıyorum. Muhammed bey ve yönetim kurulu arkadaşlarımla KOTSİAD Ailemize hizmetlerim devam edecek. Bu bir bayrak yarışı, bundan sonra Başkan Yardımcısı olarak çalışmalarım sürecek” dedi. Sarıboğa’ya şimdiye kadar ki hizmetlerinden dolayı plaket taktim edildi.

GÜL,‘GEBZE ŞUBEMİZDEN BEKLENTİMİZ BÜYÜK’

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) Genel Başkanı Erkan Gül, Gebze Şubesi’nde yapılan devir-teslim törenine katılarak, Abdullah Sarıboğa’ya plaket taktim etti. Gül; “Kocaeli’de ticaretin gelişmesi, bölgemize ve ülkemize artı değer kazandırmak için kurulan KOTSİAD, sürekli gelişip, büyümekte. Gebze Şubemiz de son günlerde ciddi bir atılım içerisinde. Bu bir bayrak yarışı. Abdullah başkanımız derneğimize ciddi emekleri olan, her türlü fedakarlıkta bulunmuş, kıymetli bir ferdimizdir. Gebze Şubemizin daha verimli çalışması, daha çok hizmet üretmesi için kendisi böyle bir karar almıştır. Muhammet bey de bu karara saygı göstererek, görevi üstlenmiştir. Bu gelişmeler bizler açısından da olumlu karşılanmıştır. Abdullah Başkanımız da, Muhammet Başkanımız da yeni süreçte Gebze Şubemizin gelişmesi, büyümesi için daha çok emek harcayacaktır. Gebze Şubemizden beklentilerimiz büyük, hep birlikte ciddi projelere imza atmak istiyoruz” dedi.

SARIBOĞA, ‘HEP BİRLİKTEYİZ’

Abdullah Sarıboğa, yaşanan durumun bir bayrak değişimi olduğunu belirterek, “her hangi bir ayrılık, kırgınlık yada başka bir durum söz konusu değil. Bu tamamen bir bayrak değişimi ve Gebze Şubemizin gelişmesi için atılmış bir adımdır. Muhammet bey ve değerli yönetici arkadaşlarımızla hep birlikteyiz. Dün olduğu gibi, bugün de tüm enerjimiz ve gücümüzle KOTSİAD Ailemizin gelişmesi, büyümesi için çalışacağız. Gebze için, bölgemiz, kentimiz, ülkemiz için önemli düşüncelerimiz var, projelerimizi hayata geçirmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte azimle çalışacağız. Muhammed bey, ilk günden itibaren derneğimizi sahiplendi ve çok şey kattı. Başkanlık makamı ile birlikte bu enerji ve çabasının katlanacağını düşünüyorum, hayırlı olsun” dedi.

DEMİRTAŞ, ‘TEK AMACIMIZ TİCARET MASASINI GELİŞTİRMEK’

Match Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demirtaş, KOTSİAD Gebze Şube Başkanlığının kendisine teklif edilmesinden gurur duyduğunu belirterek, “Abdullah başkanımız ile birlikte tanıdığımız KOTSİAD’ın, Gebzemizde ve bölgemizde yapmak istediği ticari ve sosyal faaliyetleri değerli bularak, içerisinde yer aldık. Hiçbir mevki makam gözetmeksizin Gebzemizde ticaret masasının kurulması, ticaretin gelişmesini amaçladık. Tamamen bu inanç ve hedefle çalışmalara katıldık. Kendileri bizleri böyle bir makama layık görmüşler, bu bizi onurlandırmıştır. Abdullah başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızdan böyle bir talep geldiğinde, ailem, arkadaşlarım, dostlarımla değil öncelikli olarak, birçok kez Abdullah Başkanımızla konuşarak, bu konuda ikna oldum ve bu onurlu görevi kabul ettim. İnşallah, bölgemiz, kentimiz ve ülkemiz için hayırlı hizmetler yapmak nasip olur. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği