Koronavirüs mücadelesine Kocaeli’den büyük...
Reklam

Koronavirüs mücadelesine Kocaeli’den büyük katkı!

Koronavirüs salgını ile mücadelede Kocaeli’de üretim yapan firma, dezenfekte üretimi ile büyük katkı sunuyor.

Koronavirüs mücadelesine Kocaeli’den büyük katkı!

Koronavirüs salgını ile mücadelede Kocaeli’de üretim yapan firma, dezenfekte üretimi ile büyük katkı sunuyor.

Koronavirüs mücadelesine Kocaeli’den büyük katkı!
26 Mart 2020 - 12:19

2001 yılından ben faaliyet gösteren Meriç Endüstriyel iştirak markası General Labarotories ve tescilli markası Mr. World ürünleri Türkiye’nin koronavirüs mücadelesinde ürettiği dezenfekte ürünler ile büyük katkı sunuyor. Türkiye’nin tüm bölgelerinde faaliyet gösteren rma operasyonlar, müşteri hizmetleri, eğitim departmanları ve konusunda uzman satış danışmanları ile özellikle ülkemizin geçtiği bu sıkıntılı süreçte en iyi desteği verebilmek için çalışmaların, aralıksız sürdürüyor.

UZMAN KADRO 

Başiskele’de kurulu bulunan 1500 metrekare kapalı, 800 metrekare açık stoklama alanında teknik üretim alanları, hijyenik üretim alanları, Biyosidal üretim alanlarını ayırarak 3 mühendis, 2 kimyager konusunda eğitim almış 15 üretim personelinin yanında 45 saha satış danışmanı ile hizmet veriyor. Firma, yaklaşık olarak 150’ye yakın genel hijyenik ürünler ve endüstriyel ürünler üretiyor.

ÇOK ETKİLİ DEZENFEKTE

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle rma, MİCRO FLY (Alkol Bazlı El Hijyen Sıvısı) ve MICROGEN FG (Yer Yüzey ve Ortam Mikrop Öldürücü) üretimlerini hızlandırdı. Kamu kurum ve kuruluşlarını, özel sektörün ve vatandaşların taleplerine karşılık verebilmek için rma, tam kapasite ile çalışmalara devam ediyor. Bunun yanında MİCROGEN FG isimli ürün ise 2019 yılında Sağlık Bakanlığına biyosidal başvurusu yapılmış olup, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından şahit numuneler mühürlenmiş ve Yeditepe Üniversitesi’nde analizlerine başlandığı belirtildi. Sağlık Bakanlığının yayımlamış olduğu son yönerge ile analiz sonuçlarının hızlı bir şekilde sonuçlanması bekleniyor.

HER YÜZEY VE ÇEVREYE DAHA UYUMLU

  Meriç Endüstriyel’den yapılan açıklamada, “Biz Meriç Endüstriyel olarak General Labarotories markası ile en etkin ve hızlı hijyeni sağlayacağına inandığımız quarter amonyum bileşiği etken maddeli hijyen sıvıları üretmekteyiz. Bunun yanında hidrojen peroksit bazlı hijyen sıvıları hipoclor bazlı hijyen sıvıları da piyasada üretilmekte olup bazı tüketiciler tarafından kullanılmaktadır. Biz şu an da hammaddesi en yüksek yatlı olan quarter amonyum bazlı hijyen sıvısını seri olarak üretime aldık, isteğe bağlı olarakta diğer hijyen sıvılarını üretebilmekteyiz. Fakat diğer hijyen sıvılarına göre quarter amonyum bazlı hijyen sıvısı spesikasyonlarda da belirtildiği üzere ortama, her yüzey ve çevreye daha uyumlu olduğu için aynı zamanda Bakterisidal, Virüsal, Fungal etkisi daha fazla olduğu için bilinçli kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

“KAR AMACI GÜTMEDEN” 

Ülkemizin ve Dünyanın içinden geçtiği bu süreçte rmamız ülkemize bir nebze olsun katkı sağlayabilmek amacı ile devletimizin koymuş olduğu tüm kurallara uyarak, çalışmalarına devam etmiş ve etmektedir. Devletimizin tüm kamu kurum ve kuruluşlar, başta olmak üzere ihtiyacı olan devlet birimlerine kapılarımızı sonuna kadar açık tutarak hiçbir kar amacı gütmeden hizmet vererek bir nebze olsun vatandaşlık görevimizi yerine getirebilme isteğimizi sizlerin aracılığı ile duyururuz. Halkımıza bakanlıklarımızın belirtmiş olduğu tüm kurallara uymalarını, evden mümkün olduğunca çıkmamalarını, virüsten korunmalarının 14 kuralına uymalarını tavsiye ederiz. Unutmayalım ki sadece hijyen sıvıları sizi korumaz, kurallara uymak sizleri korur” denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği