“Kocaeli’ye yerel seçimde öncelik...
Reklam

“Kocaeli’ye yerel seçimde öncelik verilecek”

İYİ’ler Kervanı projesi kapsamında Kocaeli’ye gelen Genel Merkez Divan Üyesi Koray Aydın, Kocaeli’ye yerel seçimde öncelik verileceğini ve sabırlı olmaları gerektiğini söyledi Kaynak:

“Kocaeli’ye yerel seçimde öncelik verilecek”

İYİ’ler Kervanı projesi kapsamında Kocaeli’ye gelen Genel Merkez Divan Üyesi Koray Aydın, Kocaeli’ye yerel seçimde öncelik verileceğini ve sabırlı olmaları gerektiğini söyledi Kaynak:

“Kocaeli’ye yerel seçimde öncelik verilecek”
15 Ekim 2018 - 15:05

Yİ Parti İl Başkanlığına Şanbaz Yıldız’ın ataması sonrasında genel merkezden bir grup heyet il başkanlığını ziyarete geldi. Heyette Genel Merkez Divan Üyesi Koray Aydın, Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral, Genel İdare Kurulu Üyeleri Ali Türkşen, Hana Akyüz, Mesut Özarslan, Kurucu Üyeler Ayhan Çevik, Bilal Karaca, Coşkun Yıldırım, Cumali Durmuş, Mehmet Arslan, Ruhittin Sönmez ve Sevinç Gümüş yer aldı. Ziyaret partinin yeni il başkanlığı binasında gerçekleşti. Parti daha önce Birleşim İş Hanı 6. Katta İzmit İlçe teşkilatıyla birlikte faaliyet gösteriyordu. Ancak dairenin küçük olması sebebiyle bir alt kat 5. Kata indi. İzmit İlçe teşkilatı ise mevcut yerde faaliyete devam edecek.

AYDIN, MAKAM KOLTUĞUNA OTURMADI

Başkan Şanbaz Yıldız ev sahipliğinde gerçekleşen programda ilk olarak il binası ziyaret edilerek burada basın açıklaması gerçekleştirildi. Heyet daha sonra sırasıyla Esnaf Odaları, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ziraat Odası Ziyareti ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Genel Merkez Divan Üyesi Koray Aydın partiye gelen ilk isim oldu. Aydın, Ankara’dan tek başına geldi. Basın açıklaması öncesinde Başkan Şanbaz Yıldız’ın makam odasında sohbet etti. İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Koray Aydın’a makam koltuğuna oturmasını teklif etti. Ancak Aydın, “Ben makam koltuklarına oturmam” diyerek kendisine yapılan jesti geri çevirdi.

YEREL SEÇİMLERDEN BAŞARIYLA ÇIKACAĞIZ

İl Başkanı Şanbaz Yıldız yaptığı konuşmada ” Biz bir tohumuz ve toprağı yarıp çıkacağız. Önümüzde ki yerel seçimlerde Kocaeli’den büyük bir başarıyla çıkacağımızın altını çiziyorum” dedi. Koray Aydın ise şu ifadelere yer verdi: “ Türkiye ağır bir ekonomik krizin içinde. Her ne kadar iktidar muamelesi yapmasa da evet altını çiziyorum kriz var. İğneden ipliğe her şeyde büyük bir fiyat artışı var. Bu kaçınılmaz bir sonuçtur. Herkes Türkiye’nin bu duruma geleceğini işaret etmişti. Biz seçimden öncede söyledik. Sürekli cari açık veren ve sürekli borçlanan bir ülkenin bir gün bu duruma düşeceği hiç kimse için sürpriz değildi.

EN ÖNEMLİ ADIM TASARRUFTUR

Ekonomik krizlerin olduğu dönemlerde atılacak en önemli adım tasarruf. Herkesin kemer sıkmaya davet edildiği bu dönemde sarayın bütçesinin 3 kat atmasını fakir fukaraya anlatmalıdırlar. Sarayın uçak sayısı 13, bu devlette bizde bulunduk. O mevkide olanların 1 tane uçağı olur. Neden 13 uçak? 13 uçak neye lazım? Bütün bu yaşanan israfın üzerine hep birlikte isyan etmeliyiz. Ayette ‘Allah israf edenleri sevmez’ diyor. Peki bunların bu ayetten haberi yok mu? Var. Olan samimiyetle onlara oy veren samimi Müslümanlara oluyor. Beka sorunu yaratanlarla Türkiye’nin beka sorunu çözülmez. Ülke beka sorununa nasıl geldi. Eğitimi, polisi, askeri, adliyeleri, okulları teslim ettiler.

BU BÖLGEDE HEMŞEHRİLİK BERATI VAR

Kocaeli benim bir dönem gidip geldiğim yer. Bu bölgede hemşehrilik beratları olan bir siyasetçiyim. Gölcük’ün, Yalova’nın Sakarya’nın fahri hemşehrisiyim. Bu bölgede beraberce verilen bir mücadele var. İnşallah attığımız tohum burada da yetişir ve İYİ Parti daha iyi yerlere gelir. Yerel seçimlerde Kocaeli’yi öncelik vereceğiz. Her şeyin zamanı var. Mahalli seçimlerde en avantajlı seçim İYİ Parti’dir bütün partilerden oy geçeceği parti İYİ Parti’dir. Her partiden oy alam özelliğine sahibiz. Dolayısıyla bu bize bir avantajdır. Seçimlerde en zararlı çıkan partisi mevcut iktidar partisidir. Saraydır. Büyükşehirde çok yer kaybedecekler. Yenilgilerin başlangıcı mahalli seçimler olacak.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe