KO-MEK’ten Ev Becerileri Atölyesi
Reklam

KO-MEK’ten Ev Becerileri Atölyesi

Gençler, altı ayrı branşta eğitimlerin verileceği atölyede günlük hayatta kendilerine fayda sağlayacak pratik bilgiler öğrenecek.

KO-MEK’ten Ev Becerileri Atölyesi

Gençler, altı ayrı branşta eğitimlerin verileceği atölyede günlük hayatta kendilerine fayda sağlayacak pratik bilgiler öğrenecek.

KO-MEK’ten Ev Becerileri Atölyesi
12 Haziran 2019 - 11:52

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları yaz döneminde, özellikle Kocaeli gençliğinin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunacak son derece önemli bir eğitimi hayata geçirmeye hazırlanıyor. KO-MEK, eğitimin günlük hayatta da sürdürülebilmesi amacıyla altı ayrı branşta Ev Becerileri Atölyesi açacak. Ücretsiz olarak faaliyetlerini gerçekleştirecek olan atölyelerde gençlere, Temel Mutfak Bilgileri, Temel Dikiş Teknikleri alanları zorunlu olmak üzere seçmeli olarak belirlenecek Yabancı Dil, Müzik, Resim ve Drama branşlarında paket eğitimler verilecek.

12-22 YAŞ ARASINDAKİ GENÇLER YARARLANACAK

Halk Üniversitesi kimliği ile 15 yıldır Kocaeli’ndeki yetişkin eğitimi alanında marka haline gelen KO-MEK, Ev Becerileri Atölyesi ile genç nesillere günlük hayatta fayda sağlayacak pratik bilgileri kazandıracak. Atölyeden 12-22 yaş arasındaki kursiyerler yararlanacak. Eğitimler 1-31 Temmuz tarihleri arasında Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, 09.00 ile 16.00 arasında verilecek.

6 AYRI BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK

Bu amaçla kurulacak Ev Becerileri Atölyesine Temel Mutfak Bilgileri, Temel Dikiş Teknikleri, Yabancı Dil, Müzik, Resim ve Drama dersleri, alanında uzman usta öğreticiler tarafından verilecek. Bu kapsamda Temel Mutfak Bilgileri ve Temel Dikiş Teknikleri branşları zorunlu, diğer branşlar ise seçmeli olacak. Kursiyerlere eğitim sonunda KO-MEK Katılım Belgesi verilecek.

 ANNELER, ARTIK DERTLENMEYECEK

El Becerileri Atölyesi,  eğitim için evden uzak olan çocukları olan annelere de bir anlamda huzur verecek. Eğitim hayatları sürecinde evlerinden uzakta kalmak zorunda olan öğrenciler, temel mutfak bilgileri ve dikiş teknikleri eğitimleri sayesinde kendi ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek. Böylece anneler, evden uzak olan çocukları için dertlenmeyecek.

BAŞVURULAR KOMEK.ORG ADRESİNE

Ev Becerileri Atölyesi’nden yararlanmak isteyen gençler için başvuru süresi başladı. Başvurular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kurslarının, www.komek.org sitesinden online yapılacak.

HANGİ KURS MERKEZLERİNDE?

Ev Becerileri Atölyesi Kocaeli’nin 12 ilçesindeki KO-MEK kurs merkezlerinde verilecek. Eğitimlerin gerçekleştirileceği kurs merkezleri şöyle:

BAŞİSKELE: Karşıyaka KO-MEK kurs merkezi

ÇAYIROVA:  Şekerpınar ve Çayırova KO-MEK kurs merkezleri

DARICA: Darıca KO-MEK kurs merkezi

DERİNCE:  Yenikent KO-MEK kurs merkezi

DİLOVASI: Dilovası KO-MEK kurs merkezi

GEBZE: Beylikbağı ve Gebze KO-MEK kurs merkezleri

GÖLCÜK: Gölcük KO-MEK kurs merkezi

İZMİT: Mehmet Ali Paşa, Serdar ve Tepeköy KO-MEK kurs merkezleri

KANDIRA: Kandıra KO-MEK kurs merkezi

KARAMÜRSEL: Karamürsel KO-MEK kurs merkezi

KARTEPE: Köseköy KO-MEK kurs merkezi

KÖRFEZ: Yarımca ve Körfez KO-MEK kurs merkezleri

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği