Kınamıyorum, elinize sağlık diyorum…
Reklam

Kınamıyorum, elinize sağlık diyorum…

Caner Pesen yazdı...

Kınamıyorum, elinize sağlık diyorum…

Caner Pesen yazdı...

Kınamıyorum, elinize sağlık diyorum…
23 Nisan 2019 - 09:28

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şehidimizin cenazesinde saldıran mahlukat (insan diyemeyiz buna) yakalandı.
O mahlukat büyük olasılıkla (Yargımıza sonuna kadar güveniyorum) ‘toplumda kin ve nefret duygularını arttırma, toplum arasında gerilim ve ayrışma yaratma, Anayasal düzeni bozma’ gibi suçlardan yargılanacaktır.
O mahlukatın, şehit cenazesine hem de Ankara’da olan bir cenaze törenine katılan Devlet’in tek erkine saldırmasının, sonrasında Kılıçdaroğlu’nun bir eve 90 dakika kadar sığınmasının, kolluk kuvvetlerinin o kalabalığı anında dağıtmamasının ve de bir Bakan’ın kalabalığı ‘sakinleştirmek’ için konuşma yapmasının akılla izahı zor.
Tacizciye, tecavüzcüye, dolandırıcıya, ırz düşmanına saldırmaya yeltenenler, yaka paça gözaltına alınıyor, bu suç makineleri korunuyor da, Kılıçdaroğlu’nun sığındığı evden çıkartılması için öfkenin dinmesi ne diye bekleniyor anlamak çok zor.
Ankara Çubuk’ta Aziz Şehidimizin cenaze töreninde yaşanların arkasında her ne var ise, (komplo, Ülke’yi karıştırmak adına bilinçli bir organizasyon, şu yada bu her ne ise) Ankara’da bırakmalı ve hukuk çerçevesinde, Ülke’de gerilim yaratmayacak şekilde çözümlemek gerekli.
Ankara’da ki aşağılık, insanlık dışı saldırıyı İstanbul’a, İzmir’e, Gebze’ye yurdun dört bir yanına taşıyanlara karşı da acil önlem alınmalı.
Bugün Gebze’de bile bazı isimlerin, ‘kınamıyorum, ellerinize sağlık diyorum’ şeklinde paylaşımlarını gördük.
İşte, o saldırının arkasında yatan ve bizleri Ülkemiz adına asıl kaygılandıran da tam olarak bu paylaşımlardır.
Bu Ülke’de ‘Toplumda kin ve nefret duygularını arttırma’ diye bir suç var ise Kılıçdaroğlu’na saldırı ile ilgili bu paylaşımlar tam olarak bu suçun karşılığıdır.
Arzumuz ve isteğimiz, bu Ülke insanları arasında ki kardeşliği hedef alan, insanlarımız arasında kin ve nefret duyguları yaratmaya çalışanlar bir an önce cezalandırılmalı.
Yargı burada biraz da hızlı işlemeli.
Özelliklede Kamu Kurum ve Kuruluşların da çalışanların hiç gözünün yaşına bakmaksızın cezaları verilmeli.
Bu Ülke insanının vergileri ile para kazanacak, Ülke insanları arasında nifak tohumları ekeceksin yok öyle bir dünya.
Kılıçdaroğlu’nun yaşını, oğlunu askere göndermiş tek lider oluşunu hiç gündeme bile almıyorum.
Şu ayrıntıya da vurgu yapmıyorum, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugüne kadar teröre ve terörist eylemlere karşı her zaman Vatanperver bir duruş sergilemiş, terörü ve destekçilerini lanetlemiş, İktidara her dönemde, terörle mücadele de açık çek vermiş, her türlü desteği sağlamıştır.
Bunlar olmamış olsa bile Cumhuriyet’in Ana Muhalefet liderine, 20 milyonu aşkın destekçisi olan bir partinin liderine bu yapılanı kimse alkışlayamaz, en azından alkışladığını sosyal medya aracılığı ile ilan edemez, etmemeli, bunun mutlaka bir cezai müeyyidesi olmalı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği