"Kentimizi ortak akılla yöneteceğiz"
Reklam

"Kentimizi ortak akılla yöneteceğiz"

Milletvekili Fikri Işık ve Başkan adayı Hamza Şayir, düzenlenen istişare toplantısında mahalle muhtarları ve STK başkanları ile bir araya geldi.

"Kentimizi ortak akılla yöneteceğiz"

Milletvekili Fikri Işık ve Başkan adayı Hamza Şayir, düzenlenen istişare toplantısında mahalle muhtarları ve STK başkanları ile bir araya geldi.

11 Şubat 2019 - 11:18

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı mahalle muhtarları ve STK başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenledi. Tavşancıl Sahil Restaurant'ta gerçekleşen istişare toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, SKM Başkanı Yavuz Celep, mahalle muhtarları ve STK başkanları katıldı.

AK HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ

İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Son 17 Yıldır Türkiye'yi ve 10 yılda Dilovası'nı yöneten bu ekibin ilçemize neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Son 10 yılda hükümetimiz tarafından Dilovası'na kazandırılan büyük hizmetler var. Bu hizmetlerin bundan sonra da devamı hem ilçemizin hem de çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Milletine hizmet yolunda dur durak bilmeden gece gündüz demeden çalışan bu kadroların yeniden iktidara gelmesi için biz gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerin de bu ilçede ki kanaat önderleri olarak, ilçemizin ve ülkemizin geleceği için sizlerden destek istiyoruz. İnşallah sizlerin desteği ile AK hizmetlere devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


HAMZA ŞAYİR'E SAHİP ÇIKACAĞIZ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Beş yıl önce sizlerin desteği ile Dilovası Belediye Başkanlığı görevine layık görüldük. Geçen süre içerisinde ilçemize en iyi hizmetleri yapabilmek için elimizden geldiğince çalıştık. Şimdi yeni bir seçim süreci ve bu süreçte Genel Merkezimiz Hamza Şayir kardeşimizi belediye başkan adayı olarak gösterdi. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bir hizmet yarışıdır. İnşallah Hamza kardeşimizde bizden sonra daha güzel hizmetler yapacaktır. Elbirliği ile hem partimize hem de Hamza kardeşimize sahip çıkacağız" ifadelerine yer verdi.

SORUNLARI VE TALEPLERİ BİLİYORUM

Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ise yaptığı konuşmasında "Dilovası'nda yetişen, sizlerin içinden çıkan biri olarak hem ilçemizin hem de sizlerin sorun ve taleplerinizi çok iyi biliyorum. Hep birlikte ortak akılla kentimizi yöneteceğiz. Hepimiz Dilovası'nın dününü de bugününü de çok iyi biliyoruz. AK Parti'nin ilçemize kazandırdıklarını hepiniz görüyorsunuz. Dilovası Belediye Başkan adayı olarak çıktığım bu yolda hemşerilerimizin çıkarları ve ilçemizin hizmet alması noktasında her zaman adil, dürüst ve ilkeli bir şekilde çalışacağım. Kimsenin hakkını hukukunu yedirmeyeceğim. Dilovası'nın geleceği için sizlerden destek istiyorum” dedi.


EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ OLDU

İstişare toplantısında son olarak konuşan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ise " Dilovası'nın benim için ayrı bir yeri var. Biz iktidara geldiğimiz de Dilovası'nın öncelikli sorunu olan eğitim sorunu için elimizden geleni yaptık. Dilovası kuruluşundan bu yana 11 okul eğitim verirken biz son on yılda 12 yeni okul yaparak eğitimde kanayan yarayı kapatmaya çalıştık. Şimdi çok daha modern okullarda çocuklarımız eğitim görüyor. Sizin içinizden çıkan bir arkadaşımız Cemil Yaman'ın belediye başkanlığı döneminde ilçe halkının en çok ihtiyaç duyduğu hastane sorunu çözüme kavuşmuş oldu. Cemil kardeşimiz çok uğraştı çok çabaladı. Amacı Dilovası halkının sorununu çözmekti ve başardı. Dilovası ilk devlet hastanesine kavuştu” dedi.

DİLOVASI'NI İLÇE YAPTIK  

“AK Parti iktidara geldikten sonra Dilovası çok büyük hizmetler aldı” diyen Işık, “AK Parti'den önce Dilovası kaderine terk edilmiş bir beldeydi. Dilovası'nda doğru düzgün imarı yoktu. Şuyurlandırma yapılmamıştı. Dilovası'nı ilçe yaptık. Sonra imar planlarını yaptık. İhtiyaçlarını belirledik. Alt yapı sorunları öncelikliydi, öncelikle onları çözdük. Üst yapıda yine çok güzel hizmetler yaptık. 10 yıl önce Dilovası'nın ne girişi belliydi ne çıkışı. Batı kavşağını ardından Eynerce kavşağını yaptık. Eksiklerimiz olabilir ama şimdi onları da çözüyoruz” ifadelerine yer verdi.

 KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

Konuşmasının sonunda Işık, “Önümüzde hem ülkemiz hem Kocaeli hem de ilçemiz açısında önemli bir yerel seçim süreci var. Bu seçim ülkemizin istikrarı için Dilovası'nın geleceği için çok önemlidir. Ben inanıyorum ki Dilovası halkı bu seçimde de AK Partiye olan güvenini bir kez daha gösterecektir. Dilovası Belediye Başkan adayımız Hamza Şayir kardeşlerine sahip çıkacaktır. 31 Mart'tan sonra da biz kaldığımız yerden Dilovası'na yeni projeler kazandırmak ve öncelikli sorunlarını çözmek için elbirliği ile çalışacağız. Sizlerden bir kez daha destek istiyorum" dedi.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği