Kaya: "İşleri Güçleri Yalan, Algı"
Reklam

Kaya: "İşleri Güçleri Yalan, Algı"

Kaya: "İşleri Güçleri Yalan, Algı"

Kaya:
10 Ağustos 2022 - 15:09

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a yönelik ifadelerde  bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Kocaeli Açılış programı öncesi açıklamalarda bulunan Orhan’a cevap veren Kaya, şu ifadeleri kullandı: “Hiç bir iş yapamıyorlar, Milletimizle barışıp gönüllerine giremiyorlar, Milletin adamlarını takip edip karalayarak bundan prim yapmaya çalışıyorlar. En son örneği CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan. Gökhan Başkan sana yalancı ve iftiracı demeyeceğim çünkü sen diğerlerine nazaran daha objektifsin etrafındakilerin algılarına aldanma.
 
PARTİ PROGRAMI DEĞİLDİ
 
Yoğun koşturduğumuz bir program öncesinde verdiğiniz beyanatları gördüm fakat çok daha önemli olan Cumhurbaşkanımız ve Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Kocaeli’mizde ağırlamanın heyacanı ve gayreti içerisinde boşa geçirecek zamanımızın olmamasından dolayı cevabımızı bu güne bıraktık. Şimdi gelelim sizin eleştirinize.  Bu bir parti programı değil valilik ve Büyükşehir belediyesinin organize ettiği Kocaeli’ye yapılan 8,5 milyar TL’lik yatırımların açılış Bayramı programı.  Teşekkür etmenizi zaten beklemiyoruz belki sana kalsa kendin düşünürsün fakat genel olarak çevreniz bunu yapamayanlarla dolu olduğu İçin siz de beklentilere böyle cevap vermek zorunda kalıyorsunuz diye düşünüyorum.
 
BÜYÜKGÖZ’DEN ÖZÜR DİLEYİN
 
Aslında tamda belediyeleri ve o hizmetlerde emeği olan belediye çalışanlarını ilgilendiren bir program ve belediye de personeline bilgi vererek katılmak isteyenleri davet ediyor.
 
Zaten isteyen katılmış istemeyenler de katılmamış bunun yanlış neresinde onu izah edin, kime baskı yapılmış onu söyleyin. Bence siz hemen Gebze Belediye Başkanımızdan özür dilemelisiniz.  Ayrıca aynı gün Cumhurbaşkanımızın Bilişim vadisinde Bakanlığımızın organize ettiği, başarılı sanayicilere ödül programına da OSB ler ve ticaret odaları üyelerini davet etti doğal olarak dileyen geldi dilemeyen gelmedi.
 
Siz bakış açınızla buna da yanlış dersiniz.
 
HALKIMIZ CEVAP VERDİ
 
20 yılda 15 seçim kaybetmiş bir partinin ve genel başkanın, Atatürk’e, Silah arkadaşlarına ve şehitlerimize saygı duruşu yapılmayan, PKK elebaşına methiyeler dizilen programlara temsilci gönderip sahip çıkan bir İl Başkanının ilçe Başkanı olmanın verdiği psikolojiyle sarfettiğiniz Çöküş dönemi sözüne cevap bile vermeyeceğim çünkü halkımız meydana sığmayarak ve çoşkusuyla her zamanki gibi size en güzel cevabı zaten vermiştir.
 
Rahatsızlığı dolayısıyla istifa eden Cayırova ilçe başkanınıza da her ne kadar bize karşı yanlış yapmış olsa da biz yine insani duygularımızla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe