Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nde okumak bir...
Reklam

Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nde okumak bir ayrıcalıktır’’

Başkan Karaosmanoğlu, 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okullara ziyaretlerini sıklaştırmaya başladı.  

Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nde okumak bir ayrıcalıktır’’

Başkan Karaosmanoğlu, 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okullara ziyaretlerini sıklaştırmaya başladı.  

Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nde okumak bir ayrıcalıktır’’
05 Ekim 2018 - 11:01


 
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Şirintepe Mahallesi Zübeyde Hanım İlkokulu ile Topçular Mahallesi’nde yer alan Muammer Aksoy Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürleri Tahir Şahin ve İsmail Erdem’den yaptıkları faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Bugün ülkemizde 17 milyondan fazla öğrencimiz eğitim hayatını sürdürüyor. İlkokuldan üniversiteye kadar ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza ve gençlerimize güveniyoruz. Dünyanın pek çok ülkesinin toplam nüfusundan fazla öğrencimiz var. Bu ülkemizin dinamizminin ve gücünün en büyük göstergesidir” dedi.

“DÜNYA ÜZERİNDE BİR YILDIZ GİBİ PARLIYOR”
Okulların idari yönetimi, öğretmenleri ve velileriyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, okullardaki öğrencilerle de yakından ilgilendi. Okullardaki gördüğü eksiklikleri tamamlamaya çalışan, velilerin ve öğrencilerin spor yapmalarına dönük hizmetleri hayata geçiren Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemiz ve kentimiz hızla gelişiyor, kalkınıyor. Genç nüfusumuz ve yetişmiş insan gücümüzle dünya üzerinde bir yıldız gibi parlıyor. İnşallah yarının doktorları, mühendisleri, hâkimleri, pilotları, milletvekilleri, belediye başkanları, bu yavrularımızın arasından çıkacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin okuması, iyi bir eğitim alması, tahsil hayatlarını en güzel şekilde tamamlaması
hepimizin en büyük dileği. Bütün gayretimiz ve çalışmamız geleceğimizin sahipleri olan neslimiz içindir” vurgusu yaptı.
 
“OKUL ÇAĞLARI, HAYATIN EN TATLI DÖNEMLERİDİR”
“Bu konuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanındayız” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime büyük destek veriyoruz. Başarılı öğrencilerimizi ödüllendiriyor, onları teşvik ediyoruz. İhtiyaç sahibi yavrularımıza kırtasiye, gıda ve yiyecek yardımında bulunuyoruz. Okullarımızın sosyal donatı alanlarını geliştiriyor, alanı müsait olan okullarımıza kapalı spor salonları, çok amaçlı basketbol sahaları inşa ediyor, isteyen okullarımıza masa tenisi setleri veriyoruz. Kocaeli’nde okumak bir ayrıcalıktır dedirtiyoruz” ifadelerini sarf etti. Okulda öğrenilenlerin zihin açıklığı, doğru düşünme yöntemi ve olayları daha iyi muhakeme yeteneği kazandıracağını söyleyen Karaosmanoğlu, “Okul çağları, hayatın en tatlı dönemleridir. Aileler ve öğretmenleriniz; çocuklarımızın başarılı ve mutlu olmasını çok istiyorlar. Bugün ziyaret ettiğim okullardaki yavrularımızın ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağınıza yürekten inanıyorum. Bir kez daha 2018 - 2019 eğitim ve öğretim döneminin bütün eğitim camiamıza; öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlar getirmesini diliyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı. Ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği