Karabacak kongreleri değerlendirdi!
Reklam

Karabacak kongreleri değerlendirdi!

Darıca eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti kongreleriyle ilgili  değerlendirmelerde bulundu.

Karabacak kongreleri değerlendirdi!

Darıca eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti kongreleriyle ilgili  değerlendirmelerde bulundu.

Karabacak kongreleri değerlendirdi!
25 Eylül 2020 - 14:24

Darıca eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti kongreleriyle ilgili  değerlendirmelerde bulundu. Süreçle ilgili görüşlerini aldığımız Karabacak, yeni dönemin tüm AK Parti Teşkilatları için hayırlı olmasını dileyerek, tazelenmeyle birlikte 2023 hedefleri doğrultusunda ilerleyeceklerini ifade etti. Belediye Başkanlığından sonra Darıca’da sade bir hayat yaşayan Karabacak, parti çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek etkinliklerde yer aldığını vurguladı. Yaklaşan İl Kongresiyle birlikte Kocaeli’de sürecin başarılı bir şekilde tamamlanacağının altını çizen Karabacak, “Kongreler AK Partimizin düğün günleridir. 3 hafta içinde İlçe kongrelerinin kırmadan, dökmeden yapıldığına şahitlik ettik. Bu bayrak yarışı hizmet noktasında 2023 seçimlerine kadar bizleri taşıyacaktır.”dedi.
PARTİMİZİN HİZMETİNDEYİZ
AK Parti’nin Gebze teşkilatında Kurucu olarak yer aldıklarını, daha sonra Darıca’da Belde Teşkilat yaptığını hatırlatan Karabacak, “Bu görevlerimizden sonra 15 yıl Darıca’ya Belediye Başkanı olarak hizmet ettik. Bayrak değişimleri süreç içinde olağan durumlardır. Gerek Gebzemizde gerekse Darıcamız başta olmak üzere tüm ilçelerimizde yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bizler bu davaya Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yola çıkarak baş koyduk. Dün olduğu gibi bugünde partimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bize düşen ne varsa taşın altına elimizi koymaktan çekinmeyiz. Teşkilatlarda ki yenilenmeyle beraber güzel hizmetler yapılmaya devam edilecektir.”diye konuştu.
HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ
Önümüzdeki aylarda yapılacak il kongresinin birlik ve beraberlik içinde yapılmasını temenni eden Karabacak, “Başarılı geçen İlçe kongrelerimizden sonra İl kongremizde inanıyorum ki Kocaelimize, Ülkemize ve partimize güç katacaktır. Pandemi sürecine rağmen tedbirlere uyarak bizlerde halkımızın içinde olmaya devam ediyoruz. 15 yıllık süreçte Darıcamızda halkımızla güzel gönül köprüleri kurduk bu nedenle aktif siyasette yer almasak da Darıcalı hemşerilerimizden kopmamız mümkün değil. Dileriz bir an evvel bu salgın süreci de sona erer ve eskisi gibi kucaklaşmaya devam ederiz.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı