Kapalı Pazar, etkinliklerin yeni adresi oluyor
Reklam

Kapalı Pazar, etkinliklerin yeni adresi oluyor

Kapalı Pazar, etkinliklerin yeni adresi oluyor

Kapalı Pazar, etkinliklerin yeni adresi oluyor
31 Ocak 2022 - 12:21

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesinde yer alan ve kısa süre önce tamamlanarak faaliyete geçen Darıca Kapalı Pazar Alanı’nda sabit pazar kurulmaya başlanmıştı. Perşembe günleri kurulan pazarın dışında birçok etkinliğe de ev sahipliği yapması amaçlanan ve bu kapsamda çok amaçlı olarak inşa edilen Kapalı Pazar, ilk büyük organizasyona Kars Tanıtım Günleri ile kapılarını açtı.

ETKİNLİKLERİN YENİ ADRESİ OLUYOR

Hafta sonu başlayan tanıtım günleri ile Kapalı Pazar alanı binlerce kişiyi ağırlarken önümüzdeki hafta ise Ardahan tanıtım günlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Birçok dernek ve sivil toplum kuruluşunun önemli organizasyonlarının adresi olacak Darıca Kapalı Pazar aynı zamanda toplantı, fuar ve sergi gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapacak. Toplam 11.248.32 metrekare inşaat alanına sahip olan Kapalı Pazar hem modern ve fiziki yapısı hem de konumu itibariyle büyük organizasyonlara hitap etmeye de uygun şekilde inşa edildi. Aynı zamanda 250 araçlık otopark kapasitesiyle de hizmet veren Kapalı Pazar alanı vatandaşların da takdirini topladı.

ÇOK AMAÇLI HİZMET VERECEK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kapalı Pazar alanını faaliyete geçirdikleri için mutlu olduklarını ifade ederken kapalı pazarı çok amaçlı olarak planladıklarını kaydetti ve şöyle konuştu: “Böyle önemli bir eseri ilçemize kazandırdığımız için mutluyuz. Kapalı Pazar haftanın bir günü sabit pazar olarak hizmet verecek. Bunun dışında verimli kullanmak adına projeler geliştiriyoruz. Derneklerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ev sahipliği yapacağız. Kars tanıtım günleri gibi daha birçok etkinliği gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda Darıca Belediyesi olarak da fuar, sergi ve toplantılar gibi farklı organizasyonları kapalı pazarda yapacağımız dönemler olacak. Hep birlikte Kapalı Pazar alanını daha işlevsel ve amacına uygun olarak kullanacağız.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği