Kandıra’da MHP coşkusu
Reklam

Kandıra’da MHP coşkusu

MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın istişare toplantısında Kandıra belediye meclis üyesi aday adayları tanıtıldı.

Kandıra’da MHP coşkusu

MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın istişare toplantısında Kandıra belediye meclis üyesi aday adayları tanıtıldı.

Kandıra’da MHP coşkusu
14 Şubat 2019 - 15:24

MHP Kandıra Belediye Meclis üyesi aday adaylarının tanıtıldığı istişare toplantısı Turan Güneş Kültür Merkezi’nde partililerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Cumhur İttifakı’nın Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan,27. dönem MHP Kocaeli milletvekili adayları Alperen Şakacı ve Ertan Yılmaz, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk, Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir, MHP il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katılım sağladı. 

ADAY ADAYLARI TANITILDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda öncelikle belediye meclis üyesi aday adayları tanıtıldı. Beyhan Şen, Ertuğrul Özcan, İsmet Gürler, Ramazan Kolay, Canan Yavuz, Fahri Buruş, Sezai Günay, Ali Demirel, SeydiCantimur, Serkan Öztürk, Üzeyir Bacacı, Mert Baldan, Sait Yıldız, Fatmanur Bacacı, Metin Özay, Hacı Beyazıt, Sedat Güldalı, Uğur Yılmaz, Anıl Ersöz, Aykut Aygün, İbrahim Ceylan, Semih Şahin, Arif Yıldız, Ümit Topuz, Taner Ünal, Beytullah Elmas, Adem Yağız ve Cevat İlhan Pekcan sahneye çıkarak kısaca kendilerini tanıttı. 

 

 

1 NİSAN’DA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Programda söz alan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Sayın Devlet Bahçeli’nin kurduğu Cumhur İttifakının bir ferdi olarak misafiriniz olmaktan gurur ve onur duyuyorum. 1 Nisan’da şölen havasında huzur ve güven içinde yolumuza devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun. Seçimleri almakta en ufak bir şüphemiz yok. Kandıra bu ittifakla Kocaeli’nde birinci çıkacaktır. Buna gönülden inanıyoruz” şeklinde konuştu. Ahmet Uğur, “Ülkesini seven önce ülkem ve milletim diyenlerin kurduğu Cumhur İttifakı ile ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacağız. Yerel seçim gibi görünen aslında genel seçim havasında olan Kandıra’mızda 31 Mart’ta adayımızı en yüksek oyla belediye başkanı yapacağız” dedi. 

 

ÜLKÜCÜLER YANINDA

Kandıra’da ilk kez bu kadar coşkulu bir programa şahit olduğunu söyleyen İl Başkanı Aydın Ünlü ise, “Bu akşam bizim için çok büyük bir önem arz ediyor. Cumhur İttifakının adayı; ülkücüler yanındaysa arkana bakmadan yoluna git. Ülkücü hareketin yanında olduğu kimse başarısız olmaz. Yanında Türk milliyetçileri var. Yüzde 65 talimatı verildi, biz ülkücüler 65 değil yüzde 70 yapacağız. Biz devletin bekası söz konusu olduğunda imkansızı başaran bir parti olmuşuzdur. AK Parti’nin yöneticileri de talimatları geri çevirmeyecektir. Ülkenin bekası için, çocuklarımızın geleceği için, özgür ve barış dolu bir ülke için Adnan Turan’a oy vereceğiz. Oyuna gelmeyin. Türkiye Cumhuriyeti’ni bin yıl daha bu topraklarda görme adına bu mücadeleyi vermek zorundayız” dedi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa...