Kadir Teke ’Hizmet etmeye devam’
Reklam

Kadir Teke 'Hizmet etmeye devam'

Köseler Köyü’nün eski muhtarı ve Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi olan bölgenin sevilen ismi Kadir Teke, hizmet yarışına devam dedi.

Kadir Teke 'Hizmet etmeye devam'

Köseler Köyü’nün eski muhtarı ve Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi olan bölgenin sevilen ismi Kadir Teke, hizmet yarışına devam dedi.

Kadir Teke 'Hizmet etmeye devam'
05 Aralık 2018 - 09:20

Köylülerin ve Dilovalıların yoğun istek ve taleplerine karşılık olarak mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Verilen her görevi layıkıyla yerine getirdiği bilinen Teke, vatandaşın sesi olacağını ifade ediyor. Vatandaş ile belediye arasında köprü vazifesini en iyi şekilde yerine getireceğini söyleyen AK Parti Dilovası Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Kadir Teke, ‘Amacımız yaşadığımız bölgenin toplumuna hizmet etmektir. Yaşadığımız tecrübeleri ve aldığımız bilgileri toplumumuz ile paylaşmak için yeniden aday oldum. Dilovası’nı ve Dilovası’na bağlı 4 köyümüzü çok iyi biliyorum. Ne tür sıkıntısı var, ne tür ihtiyaçlar var ve ne tür sıkıntıların olduğunu iyi biliyorum. Bildiğim için de çözüm yolunu daha kolay meclise ve yetkili mercilere taşımaya devam edeceğim. Dilovası yoğun bir şekilde göç almış bir ilçemiz. Dilovası ilçe olduktan sonra sorunların çözümü noktasında partimiz tarafından mücadele ve müdahale olmuştur. Bugün itibari ile Dilovası ve köylerimiz hizmet anlamında belirli bir noktaya gelmiştir. Dilovası’nda alt yapı anlamında sorunumuz çözüldü. Üst yapı anlamında da ciddi manada bir noktaya geldik. Köylerimizde geçtiğimiz dönemden beri doğalgazımız var. Altyapılarımız tamamen bitti. Köseler Köyümüzün üst yapısı devam ediyor. Tepecik Köyümüze doğalgaz yeni geldi. Tepecik Köyü’nde üst yapımız tamam ama doğalgazdan sonra alt yapısını da bitirmiş olacağız. Daha sayamadığım hizmetlerimiz var. Bu hizmetlerimizi vatandaşlarımız için yapmaktayız. Amacımız tamamen halka hizmettir’ dedi.

AK PARTİ DAVA PARTİSİDİR
AK Parti’nin bir dava partisi olduğunun altını çizen AK Parti Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi ve Meclis Üyesi Aday Adayı Kadir Teke, ‘Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kendisini ülkesine ve milletine adamış bir dava adamıdır. Millete hizmet yolunda kurulmuş olan AK Parti’de, bu kutlu davaya hizmet edenlerin partisidir. Bende görev aldığım, her dönem aktif çalışanı olduğum AK Parti’de, davama hizmet etmeye devam etmek için bir dönem daha Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı oldum. Birbirinden değerli arkadaşlarımızla birlikte aynı çizgide davamız için çalışacağız. Meclis üyesi listesinde olsam da olmasam da, davama hizmete devam edeceğim. Dilovalılara ve 4 köyümüzün sakinlerine hizmet etmeye devam etmek istiyorum’ dedi.

KADİR TEKE KİMDİR?
1964 yılında Dilovası’nın Köseler Köyü’nde doğdum. İlkokulu Köseler Köyü’nde ortaokul ve liseyi Gebze’de okudum. 1984 yılında askerliğimi yaptım. Askerden geldikten sonra 1988 yılında evlendim. 3 çocuk babasıyım. 1989 yılında 1994 yılına kadar Köseler Köyü Avcılar ve Spor Kulübü başkanlığı yaptım. Köyün ihtiyar heyetinde görev yaptım. 2 dönem muhtarlık ve son olarak da Dilovalılara ve köylerimize hizmet etmek adına Dilovası Belediyesi Meclis Üyeliği yapma fırsatım oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe