İzmit Meclisi’nde gerginlik!
Reklam

İzmit Meclisi'nde gerginlik!

İzmit Meclisi'nde gerginlik!

İzmit Meclisi'nde gerginlik!
05 Ocak 2021 - 15:18

İzmit Belediyesi Meclisi bugün gerçekleştiriliyor. Köpek katliamıyla ilgili Başkan Hürriyet’e yüklenen Cumhur İttifakı Grubu bu kez de Başkan Hürriyet’i sürekli kendi reklamını yapmakla eleştirdi.

MHP’li meclis üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e  Kocaeli Barosu binasının reklam duvarını sordu. Cumhur İttifakı’ndan İlker Kazan Başkan Hürriyet’in sadece reklamlara ne kadar para ödediğini sorarak, her zaman kendi reklamınızı yapıyorsunuz, Baro duvarında hep sizin mi reklamınız olacak, belediye adıyla kendi reklamınızı yapıyorsunuz, paraları reklamlara harcıyorsunuz” diyerek eleştirdi.

Önerge’de şu ifadeler yer aldı:

REKLAMLARA BELEDİYE KASASINDAN KAÇ PARA ÖDENDİ?

“Belediye başkanımızın İlçemizdeki yerel basında çıkan bir röportajında Kocaeli bölgesinde 12 ilçede İzmit belediye başkanımızın reklamlarının yapıldığı yazılmıştır. Belediyemizin kültürel yerlerinin tanıtımı yapılması gerekirken neden sadece başkanımızın reklamı yapılmaktadır? Büyükşehir belediye başkanı adayı iseniz neden kendi cebinizden ya da partiniz vasıtasıyla masraf yapmıyorsunuz? Belediye başkanı seçildiğinizden bugüne kaç liralık belediye kasasından reklam ödemesi yapılmıştır?

BARO DUVARI TARTIŞMASI

Reklam için yıllık 85 bin TL 4 yıllık 340 bin TL ödeme yapılan baronun bulunduğu binada da sadece sizin reklamınız mı olacak? Yoksa diğer 11 ilçede  CHP den aday olacak belediye başkan adayları da kullanacak mı? O duvarda bizde aday olursak ücretsiz kullanabilecekmiyiz? Kullanabileceksek rezervasyon kaç ay yada kaç günlük ve nereden yapılacak? Sonuçta o duvar 05.06.2024 yılına kadar belediyemizce 340 bin TL’ye kiralanmıştır.

VERGİLERLE ŞAHSİ REKLAMLARINIZI ÖDÜYORSUNUZ

Sizce sadece sizin için ödenen reklam paraları tüyü bitmemiş yetim hakkına girmekte midir? Seçime kadar İzmitlilerin verdiği vergilerle siz şahsi reklamlarınızı ödemeye devam edecek misiniz? Reklamlarınızdan bazıları domates, patlıcan reklamıdır. Ekilen alanlarımızdan ne kadarlık bir ürün hasadı olmuştur? Aralık ayı kaç ton ürün elde edilmiştir? Ne kadarlık masraf yapılmıştır? Kaç kişiye kaç kilo ürün verilmiştir? Sadece domates ve patates reklamı için kaç ilçede kaç liralık reklam yapılmıştır? Yukarıdaki sorularımıza en kısa sürede Belediye Meclisini ve İzmit halkını bilgilendirmenizi önemle arz ve rica ederim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP Kocaeli teşkilatı taşın altına elini değil gövdesini koyuyor…
MHP Kocaeli teşkilatı taşın altına elini değil gövdesini...
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi