İZAYDAŞ, bir yıllık performansını masaya...
Reklam

İZAYDAŞ, bir yıllık performansını masaya yatırdı

Büyükşehir iştiraklerinden İZAYDAŞ’ta bir yıllık performans değerlendirilmesi yapıldı

İZAYDAŞ, bir yıllık performansını masaya yatırdı

Büyükşehir iştiraklerinden İZAYDAŞ’ta bir yıllık performans değerlendirilmesi yapıldı

İZAYDAŞ, bir yıllık performansını masaya yatırdı
19 Şubat 2018 - 14:21

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bir yıllık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. İki gün süren toplantıda bir araya gelen İZAYDAŞ yöneticileri, bir yıllık çalışmaları ve hedeflerini aktardı. Genel Müdür Muhammet Saraç, toplantının sonunda “Çok uzun ve başarılı yol kat ettik. Kurumsal bir yapıya kavuşarak belgelerimiz ile birlikte gurur duyulan bir şirket haline geldik.” dedi.

BİR YILLIK FAALİYETLER

Müdür, şef ve sorumluların katıldığı Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı, İZAYDAŞ Genel Müdürlük toplantı salonunda yapıldı. İki gün süren toplantıda birim müdürleri sırayla, 2017 yılına ait hedeflerin gerçekleşme durumunu, karşılaştıkları sorunların kaynağı ve çözüm yolları ile 2018 yılına dair planlamalarını sunumlar eşliğinde anlattı.

SARAÇ “SİHİRLİ KELİME: İLETİŞİM”

Toplantının kapanış konuşmasını yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, şirket olarak zor bir iş yaptıklarını belirterek “Ekmeğimizi kazandığımız işimiz için sadakatle biraz daha fedakârlık yapmak gerekiyor” dedi. Sihirli kelime “İletişim” diyerek sözlerini sürdüren Genel Müdür Saraç” İletişim ile ilgili birçok kurumdan daha iyiyiz. Ancak daha güçlü bir iletişimle, uygulama birliğini esas alarak daha hızlı yol almamız lazım” ifadelerini kullandı.

 

“EN TECRÜBELİ KADRO”

İZAYDAŞ’ın sektörün en tecrübeli kadrosuna sahip bir şirket olduğunu kaydeden Genel Müdür Saraç, “Kendi uzmanlığımızın da farkına varmalıyız. Sektörel organizasyonlarda daha fazla sunum yapmalı, makaleler yazarak kendimizi daha fazla geliştirmeliyiz. Böylece sektörün geleceğine de katkı sağlamış oluruz. Mesleki Yeterlilik Kurumu ile Ulusal Meslek Standardı hazırlama işbirliği protokolü kapsamında çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“TİS VE YATIRIMLAR”

Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin hızlı bir biçimde devam ettiğini belirten İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, “Bu süreçte taşeron çalışanları da kadroya dâhil ederek çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Saraç ayrıca yapılan yatırımlara da değinerek, deniz hizmetleri kapsamında alınan yeni deniz süpürgeleri ve deniz uçağı ile Marmara Denizinin denetimini de yapacak olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

“YENİDEN AYNI HEYECANLA YOLA DEVAM”

Saraç son olarak “Sürekli denetim altında olan bir kurumuz. İşlerimiz düzgün yürüyor, hiçbir endişemiz yok. Çok uzun ve başarılı yol kat ettik. Kurumsal bir yapıya kavuşarak belgelerimiz ile birlikte gurur duyulan bir şirket haline geldik. Ancak bu da yetmez yatırımlarımızı arttırmak için daha fazla kâr etmeliyiz. Yeni stratejilerimizle daha başarılı yol almak ve şirketimizi geleceğe taşımak için çalışacağız. 2017 yılını başarıyla bitirdik, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yıl daha fazlası lazım. Yeniden aynı heyecanla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa...