İYİ Partili yöneticiden skandal paylaşım!
Reklam

İYİ Partili yöneticiden skandal paylaşım!

İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Önder Kılınçaslan skandal bir paylaşıma imza attı.

İYİ Partili yöneticiden skandal paylaşım!

İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Önder Kılınçaslan skandal bir paylaşıma imza attı.

İYİ Partili yöneticiden skandal paylaşım!
17 Eylül 2020 - 11:16

İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Önder Kılınçaslan skandal bir paylaşıma imza attı. Kılınçaslan, peygamber Efendimiz Hz.Muhammed’in “Alkol bütün kötülüklerin anasıdır” Hadis-i Şerifiyle dalga geçen ve küçümseyici bir paylaşımda bulundu. Kılınçaslan, “Alkol bütün kötülüklerin annesi olabilir” şeklinde alaycı ifadeler kullandı. “Küçük Muhammed” anlamına gelen ve Mehmetçik olarak anılan Türk Silahlı Kuvvetleri’nde Astsubay olarak uzun yıllar görev yapan sonra da malulen emekli olan Kılınçaslan, yaşadığı toplumun değerlerine ters düşen ve giydiği toplumun değerlerine yakışmayan bir skandala imza attı. 


BÖYLE Mİ YAPACAK GENÇLİK POLİTİKASINI?
İYİ Parti Gençlik Politikalarından sorumlu Gebze İlçe Başkan Yardımcısı olan Kılınçaslan’ın Peygamber efendimizin sözünü “Alkol bütün kötülüklerin annesi olabilir” şeklinde küçümsemesi saygısızlık olarak adlandırıldı. Böyle bir ismin gençliğe dair ne gibi politikalar üreteceği, gençliği bu düşünceleriyle nereye sürükleyeceği tartışma konusu. Gebze’de Harp Malülü, Şehit Aileleri ve Derneği Başkanı iken bu tür saygısızca davranışları nedeniyle Şehit Aileleri ayaklanmış ve dernekten ayrılmışlardı. Şehit Aileleri Satılmış Demir başkanlığında ayrı bir oluşum yaparken, tepkiler sonucu görevine devam etmeyen Kılınçaslan’dan sonra Dernek Başkanı olan İzzettin Cezlan iki oluşumu tekrar tek çatı altında birleştirmişti.


KAMUOYU İSTİFASINI İSTİYOR
Önder Kılınçaslan’ın bu skandal sözleri sonrası gözler İlçe Başkanı Burak Uluköylü’ye çevrildi. Kendini siyasette Milliyetçi-Muhafazakar çizgide tanımlayan İYİ Parti’nin bu skandal sözler sonrası Kılınçaslan hakkında yaptırım da bulunup bulunmayacağı merak ediliyor. Uluköylü bu skandal sözlerden sonra Kılınçaslan’dan istifasını mı isteyecek, uyarıda mı bulunacak, yoksa hiçbir müdahalede bulunmayacak mı? Kamuoyu Uluköylü’den bu hadsizliğin karşılığı olarak görevden almasını bekliyor. Başta en büyük Hadis Külliyatı olan Buhari olmak üzere bir çok kaynak da yer alan peygamber efendimizin sözünü alaycı bir şekilde küçümsemeye yaptırım olacak mı kamuoyu merak ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı