İSU’nun genel bayramlaşması yapıldı
Reklam

İSU'nun genel bayramlaşması yapıldı

İSU Genel Müdürlüğü geleneksel Ramazan Bayramlaşması, Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın katılımıyla Kurum bahçesinde gerçekleştirildi.

İSU'nun genel bayramlaşması yapıldı

İSU Genel Müdürlüğü geleneksel Ramazan Bayramlaşması, Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın katılımıyla Kurum bahçesinde gerçekleştirildi.

İSU'nun genel bayramlaşması yapıldı
01 Haziran 2019 - 13:12

Geleneksel Bayramlaşma programına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın yanısıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Gökmen Mengüç, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve Şube Müdürlerinin yanı sıra Genel Müdürlük ile İzmit ve Derince Şube Müdürlüğünde çalışan personeller katıldı.



SAĞLIK,”RAMAZAN BAYRAMINDA HİZMETLERİMİZİ KESİNTİSİZ SÜRDÜRECEĞİZ”

Bayramlaşma programında konuşan Genel Müdür Ali Sağlık, yönetici ve personelin Kadir gecesi ile Ramazan bayramlarını tebrik etti. Ramazan bayramının hafta içine denk gelmesinden dolayı tatilin uzadığına dikkat çeken İSU Genel Müdürü Ali Sağlık,  içmesuyu ile atıksu hizmetleri veren bir kurum oldukları için Ramazan bayramında kesintisiz hizmetlerini sürdüreceklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü olarak yaptıkları hizmetlerde Türkiye’de öncü olduklarını da ifade eden Genel Müdür Sağlık, “Ramazan bu yıl hafta içine denk geldi ve bundan dolayı da tatil uzadı. İSU Genel Müdürlüğü ya da Büyükşehir Belediyemizin ilgili birimleri açısında bakıldığı zaman bize tatil diye bir şey yok. Çünkü, biz insanlarımızın kesintisiz içmesuyu ihtiyacını karşılayan ve atıksu hizmetlerinin yerine getirilmesini sağlayan bir kuruluşuz. Bu nedenle idari görevlerde olan bazı çalışma arkadaşlarımız tatil yapacak ama büyük çoğunluğumuzun bu tatilde gözü kulağı sahada, işletmelerde olacaktır. Bugün yaklaşık 1 milyon 900 bin nüfusa ve 800 bin aboneye içme ve kullanma suyu sağlamakla mükellef bir kuruluşuz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Türkiye’deki Büyükşehirler içerisinde öncü kuruluşlarız. Gerek Belediyemizin çalışmaları gerekse İSU’nun çalışmaları diğer belediyeler ile  su ve kanal idareleri tarafından izlenmekte ve model olarak takip edilmektedir. Yaptığımız bu çalışmalarda, bu şehri bu hale getirirken herkesin emeği var. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere en altta görev yapan çaycı ve şoförümüze kadar bütün emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

Kocaeli halkının refahı için çalıştıklarını anlatan  Genel Müdür Sağlık, sözlerini şöyle sürdürdü,” Bizim görevimiz insanların refah seviyesini artırmak daha iyi şartlarda yaşamalarını sağlamak üzerine kuruludur. Bundan dolayı yapmış olduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Bu konuda birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde bugüne kadar nasıl çalışıyorsak bundan sonra da üzerine ekleyerek çalışacağız ve Kocaeli halkını daha mutlu olmaları için çabamızı sürdüreceğiz.” dedi.

Bayramlaşma için şehir dışına giden personele de uyarılarda bulunan Genel Müdür Ali Sağlık,”Trafik kurallarına dikkat edin. Bu sevinç günlerimizi hüzün günlerine dönüştürmeyin. Bu güzel birlikteliğin ve daha nice Ramazanlarda devam etmesi için Rabbime şükrediyorum. Bu vesile ile huzur içerisinde sevinçli bir bayram diliyorum. Hepinizin Kadir gecesi ile bayramınızı tebrik ediyorum. “diye konuştu.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN,”BAYRAM VE KANDİLİNİZİ TEBRİK EDİYORUM”

İSU Genel Müdürlüğü yönetici ve personelin bayramlarını tebrik eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın,” “Kadir gecesi ve Ramazan bayramı nedeniyle bir araya geldik. Her birinizin bayramını ayrı ayrı kutluyor, kandil gecenizi tebrik ediyorum. Bu gecenin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. İnşaallah birbirimize dua edersek kurtuluruz. Herkes birine dua etsin. Bu bizim geleneğimizde var. Herkes birbiri hakkında iyi temenni ederse Allah’ta affeder. Onun için bu gece bana ismen dua edin. Bende hepinize dua edeceğim inşaallah. Kandil geceniz ve Ramazan bayramınız mübarek olsun.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Vekili Gökmen Mengüç, Genel Müdür Ali Sağlık, programa katılan İSU yönetici ve personellerin bayramını tek tek tebrik  ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe