İstanbul’da Sanal Ofis Kiralama
Reklam

İstanbul’da Sanal Ofis Kiralama

Ofis ihtiyacı duymadan çalışan kişilerin günümüzde tercih ettiği çözüm yöntemlerinden biri sanal ofis seçeneğidir.

İstanbul’da Sanal Ofis Kiralama

Ofis ihtiyacı duymadan çalışan kişilerin günümüzde tercih ettiği çözüm yöntemlerinden biri sanal ofis seçeneğidir.

İstanbul’da Sanal Ofis Kiralama
12 Kasım 2018 - 17:45

Bu sistem büyük şehirlerin önemli semtlerinde bulunan ve kurulu bir düzene sahip ofisleri kiralayan şirketler tarafından kurulmuştur. Gerçekte bir ofisiniz yoktur fakat bu ofis çözüm yöntemiyle ofisiniz varmış gibi göstermek için bu ofis çözüm yöntemine başvurabilirsiniz. Ofis çözüm yöntemlerinden biri olan sanal ofisler, firmanızın kurulumunu gerçekleştirebilmeniz için kartvizitlerinizde yer alacak adresi size sağlar. Sadece adres bilgisi değil, sekreterlik hizmetleri ve iletişim gibi pek çok hizmet de bu ofis çözüm yöntemiyle sunulmaktadır. Bu tür hizmetleri paket olarak satın alabildiğiniz için ofis kirası, çalışan maaşları, mutfak giderleri gibi masrafları yüklenmemiş oluyorsunuz. İhtiyaç durumunuza göre paket ofis seçeneklerinin farklı hizmet alternatifleri bulunmaktadır. Yaptığınız işe dair fatura kesme işlemlerini gerçekleştirebilmeniz için freelance bir çalışan da olsanız bir şirket adresi göstermeniz gerekmektedir. Bu işlemi yapmak için bir ofise ihtiyacınız olmasa da resmi olabilmesi adına bir ofis adresine ihtiyacınız olacaktır. Avrupa yakası sanal ofis fırsatları arayanlara, resmi işlemlerini sürdürebilmeleri için en ideal ofis imkanları sunulmaktadır.

İstanbul Sanal Ofis Hizmetleri

Kiralayacağınız sanal ofisler sayesinde, resmiyet engeline takılmadan tüm şirket işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Resmi bir adresiniz, kargolarınızı karşılayıp telefonlarınızı size yönlendiren bir sekreter servisiniz ve ihtiyaç anında kullanabileceğiniz bir toplantı odanız olur. Sadece kendinize özel bir toplantı odanız bulunmaz. Fiyatlar,  tercih edeceğiniz paket seçeneklerine göre değişiklik göstermektedir. Sanal ofis ile hazır ofis arasında belli hizmet farklılıkları bulunmaktadır. Hazır ofis ise, ofis mobilyalarıyla dizayn edilmiş ihtiyaçlarınızı karşılayacak çalışma mekanlarıdır. İhtiyaç durumunuza göre kişi sayısına uygun ofis alanları bulunmaktadır. Bu alanda internet bağlantınızdan kullanacağınız mobilyalara kadar her şey hazır olacağından sadece bilgisayarınızı yanınızda götürmeniz yeterlidir. Hazır ofis de sanal ofislerde olduğu gibi paket seçenekleri içermektedir. Toplantı odası kullanımı, telefon, müşteri hizmetleri gibi ofis ihtiyaç hizmetleri size sunuluyor. İşlerinizi yürütürken ihtiyaç duyacağınız alana göre fiyatlar da değişiklik gösterecektir. Avrupa yakası sanal ofis imkanlarından yararlanmak istiyorsanız maliyetlerinizi düşürmenize yardımcı olacak Kamara Hazır Ofis farklı ilçelerdeki ofisleriyle hizmetinizde!
 
Teknolojinin gelişmesi ve girişimciliğin yaygınlaşmasıyla birlikte ofis ihtiyaçlarında da haklı bir artış söz konusu olmuştur. Kamara Hazır Ofis, kişilerin resmi işlemlerini gerçekten bir ofise sahip olmayı beklemeden yürütebilmeleri için sanal ofis ve hazır ofis imkanı sunuyor. Sanal ofiste kiralayan şahıslara ait bir ofis olmasa da ihtiyaç anında saatlik ya da günlük olarak tüm lokasyondaki ofisleri kiralayarak kullanabilmek mümkün. Bu sistem sayesinde de sadece ihtiyaç duyulduğu zamanlarda ofis kullanılarak ödeme yapılır. Ofisin kullanılmadığı zamanlarda da kişi tasarruf etmiş olur. Kamara Avrupa yakası sanal ofis lokasyonları olarak Altıntepe, Altunizade, Beyoğlu-İstiklal, Bostancı, Levent ve Şişli ilçelerini hizmetinize sunmaktadır.Buradaki ofisleri tercih edeceğiniz hizmet paketi doğrultusunda dilediğiniz zaman rezerve ederek kullanabilirsiniz. İş dünyasının en popüler isimlerinin bulunduğu çevrelerde, firmanıza özel daha düşük maliyetli bir ofise sahip olmak isterseniz Kamara'nın en güzide ilçelerdeki ofisleri hizmetinizde! Uzun süreli kontratlar ve mali yükümlülükler olmamakla birlikte, işlemlerinizi esnek bir şekilde sürdürebilirsiniz. Sözleşmenizi bir ay önceden haber verip istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe