Işık: " Türkiye’nin güçlenmesi...
Reklam

Işık: " Türkiye’nin güçlenmesi birilerini rahatsız etti’’

Başbakan Yardımcısı Fikri lşık, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatının organize ettiği programda Gebzeli Muhtarlarla bir araya geldi.

Işık: " Türkiye’nin güçlenmesi birilerini rahatsız etti’’

Başbakan Yardımcısı Fikri lşık, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatının organize ettiği programda Gebzeli Muhtarlarla bir araya geldi.

 Işık: " Türkiye’nin güçlenmesi birilerini rahatsız etti’’
21 Haziran 2018 - 13:46

Gebze Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda ilçedeki muhtarlarla bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, demokrasi piramidinin temelinin muhtarlar, tavanının da cumhurbaşkanı olduğunu söyledi. İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döneminde demokrasinin tavanıyla tabanı arasında doğrudan iletişim kurulduğunu belirten Işık, muhtarların bu kadar önem kazandığı başka bir dönem olmadığını ifade etti. Işık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarları sık sık külliyede ağırladığını ve sorunlarının çözümü için gayret gösterdiğini vurgulayarak, devletin zirvesinden iltifat ve itibar gören muhtarların bu dönemde sözü dinlenen insanlar haline geldiğini anlattı. Son dönemde muhtarların toplum nezdindeki gücü ve itibarının arttığını aktaran Işık, muhtarların özlük haklarında çok önemli iyileştirmeler yaptıklarını ve silah ruhsatı gibi konularda yıllardır karşılıksız kalan taleplerinin yerine getirildiğini belirtti.

‘’TÜRKİYE GÜÇLÜ OLDUKÇA HERKES KAZINIYOR ‘’

Işık, halkla doğrudan iletişimi önemseyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, toplumun en kılcal damardaki temsilcisine çok özel önem verdiğini, bu sayede muhtarların pek çok sorununun kolaylıkla çözüldüğünü dile getirerek, "Türkiye güçlü oldukça herkes kazanıyor. Türkiye -Allah korusun- gücünü kaybederse hiç kimse kazanamaz." diye konuştu. Türkiye’nin 24 Haziran'da bir seçime gideceğini hatırlatan Işık, "Türkiye'de her seçim bir önceki seçime göre daha önemli hale geldi. Ben AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte il yönetim kurulunda başladım, il başkan yardımcısı olarak görev aldım. O günden bugüne 14'üncü seçime gidiyoruz. 17 senede 14 seçim. Neredeyse seçimsiz senemiz yok. Artık seçim bizim hayatımızın rutin bir parçası haline geldi ama Türkiye'nin yıllarca biriktirilmiş problemlerini de bu dönemde çözme imkanımız oldu." ifadelerini kullandı.

"HALKIMIZ BU OYUNU GÖRSÜN "

Işık, Türkiye'de 1,5 milyon fazla oy almış bir referandumun sonucunu yok sayıp, "Parlamenter sisteme geri döneceğiz.' demenin demokrasiye ve milli iradeye saygısızlık olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni sistemin hayata geçmesini engellemektir. Biz de bundan dolayı diyoruz ki; halkımız bu oyunu görsün, bu sinsi planı fark etsin ve özellikle bu seçimde hem cumhurbaşkanımızın ilk turda güçlü bir destek alarak seçilmesini sağlayalım hem de parlamentoda AK Parti'nin 300'ün üzerinde milletvekiliyle güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlayalım. Bunu başarırsak yeni sistemi etkin, hızlı ve verimli bir şekilde hayata geçiririz. Başaramazsak o zaman Türkiye zaman kaybedebilir, Türkiye hızlı alması gereken mesafeyi daha uzun zamanda ve daha meşakkatli bir şekilde almak durumunda kalabilir. Elbette halkımızın kararına sonuna kadar saygılıyız ama halkımızı bu konuda bilgilendirmek de bizim görevimiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği