İki Cihan’da mutlu olun
Reklam

İki Cihan’da mutlu olun

Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır ile 31 Mart seçimlerinde Gebze’nın bağımsız belediye başkan adayı olan Serap Çakır’ın oğlu İlkay Çakır, çocukluk aşkı Elif Nur Koç ile Dünya Evi’ne girdi.

İki Cihan’da mutlu olun

Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır ile 31 Mart seçimlerinde Gebze’nın bağımsız belediye başkan adayı olan Serap Çakır’ın oğlu İlkay Çakır, çocukluk aşkı Elif Nur Koç ile Dünya Evi’ne girdi.

İki Cihan’da mutlu olun
15 Temmuz 2019 - 09:42

Şişecam Tesisleri’nde ki muhteşem düğün törenine 2 bin civarında davetli katıldı. Havai fişek gösterileri, görsel şovları ve müzikleri ile Çakırların düğün töreni unutulmazlar arasına girdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın kıydığı nikah törenine, iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı.
BÖYLE OLUR ÇAKIRLARIN DÜĞÜNÜ
Çayırova Şişecam Tesisleri’nin ev sahipliğini yaptığı İlkay Çakır’ın düğün töreni son derece görkemli geçti. 2 bin civarında davetlinin katıldığı düğün töreninde hizmet ve görsel şovlar kusursuzdu. Havai fişek gösterisinin büyük ilgi gördüğü düğün töreninde sahne dizaynı, ışık ve ses kalitesi de düğüne ayrı bir güzellik kattı. İkramlarda da herhangi bir aksama olmazken, organizasyon her yönüyle kusursuz oldu.
SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞU
Serpil-Murat Koç çiftinin güzel kızları Elif Nur ile Serap-İlker Çakır çiftinin yakışıklı oğulları İlkay Çakır’ın düğün törenine bölgemizden çok sayıda önemli isim katıldı. İş, Spor ve Siyaset dünyasından seçkin isimlerin katıldığı düğün töreninde, genç çiftin şahitliklerini de çok sayıda isim bir arada yaptı. Evlatlarının mutlu gününde ailelerin şıklığı kadar, davetlilerin şıklığı da göz kamaştırdı.
İKİ CİHAN SAADETİ DİLEDİ
Genç çiftin nikahlarını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıydı. Darıca’da yaşayan çiftin nikah töreninde Bıyık, yaptığı konuşmada, çiftlere iki cihan sadeti dilerken, aile kurumunun önemine dikkat çekti. Nikah törenini tamamladıktan sonra şahitler arasında yer alan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’a jest yapan Bıyık, evlilik cüzdanını Ayar’ın taktim etmesini istedi. Evlilik cüzdanını gelin hanıma veren Ayar, İlkay’a tavsiyede bulunarak, “Eşine itaat et, rahat et” dedi.
BÜYÜKGÖZ’DE KATILDI
Darıca’da yaşayan genç çiftin nikahını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıyarken, düğün törenine özellikle spor camiasından çok sayıda isim katıldı. ASKF Başkanı, Darıca GB, Gebzespor, Çayırovaspor, Amatör Kulüpler, Uzakdoğu Sporlarının efsane isimleri Çakırların düğününde yerlerini aldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’de Meclis Üyeleri ile birlikte Çakır Ailesi’ni bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
İLKER ÇAKIR SİYAHTAN VAZ GEÇMEDİ
Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır, yaptığı başarılı işlerin yanı sıra giyim tercihi ile de çok konuşuldu. Her durumda siyah tişörtünden vaz geçmeyen İlker Çakır’ın düğünde ne giyeceği de merak konusuydu. İlker Çakır, düğünde de siyah tercih etti, ancak bu kez siyah şık bir takım elbise giydi. Çakır’ı çok nadir takım elbise ve traşlı gören yakın dostları bu anı ölümleştirmek için sık sık resim çektiler.
SERAP BAŞKAN’DAN YAKIN İLGİ
31 Mart seçimlerinde Gebze Bağımsız Belediye Başkan adayı olan ve gösterdiği saha performansı ile gönülleri feth eden Serap Çakır, düğünde en çok dikkat çeken isim oldu. Serap Başkan tüm davetlileri kapıda karşılarken, misafirleri ile de yakından ilgilendi.
SİZİNKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ
İlkay Çakır’da babası gibi çocukluk aşkı ile hayatını birleştirdi. Akse Sapağı’nda doğup, büyüyen İlker Çakır’da gönlünü kaptırdığı ilk isim olan Serap Çakır ile genç yaşta evlenmişti. İlkay Çakır’da, ilk sevdiği olan Elif Nur ile hayatını birleştirdi. Gebze’nin en çok ilgi gören ve en popüler gençlerinden birisi olan İlkay Çakır, geniş kesimlerden gördüğü ilgi ve yakınlığa rağmen, çocuk sayılacak yaşta gönül verdiği Elif Nur’dan vaz geçmedi ve önceki gün yapılan muhteşem düğün töreni ile de ilk aşkı ile evlendi.
SOSYAL MEDYADA İLK SIRADA
Elif Nur-İlkay Çakır çiftinin düğün töreninde, her ne kadar çok sayıda profesyonel fotoğraf çekimi ve dron ile çekimler olsa da, davetliler de bolca resim çekti. Cep telefonları ile çekilen resimler daha sonra sosyal medyada yer aldı. Yüzlerce kişi kişisel hesaplarından bu özel düğün törenini paylaştı. Hafta sonu sosyal medyada en çok paylaşım alan etkinlik, Çakırların düğün töreni oldu.
ÇOK MUTLU OLUN
Bir dönem futbolda oynayan İlkay Çakır, geniş kesimlerin yakından tanıdığı bir isim. Mütevaziliği, iyi niyeti ve çalışkanlığı ile bilinen İlkay Çakır’a damatlıkta çok yakıştı. Sevdiği kızla evlenen İlkay Çakır’a Kulis Haber Gazetesi olarak bizlerde ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği