"Hiçbir partiyle ittifak yapmadık"
Reklam

"Hiçbir partiyle ittifak yapmadık"

Saadet Partisi’nin diğer seçimlere göre bu seçimde daha fazla ilgi gördüğünü söyleyen İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Saadet Partisi’nin hiçbir partiyle bir ittifak içerisinde olmadığını özellikle belirtti.

"Hiçbir partiyle ittifak yapmadık"

Saadet Partisi’nin diğer seçimlere göre bu seçimde daha fazla ilgi gördüğünü söyleyen İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Saadet Partisi’nin hiçbir partiyle bir ittifak içerisinde olmadığını özellikle belirtti.

28 Şubat 2019 - 14:34

Sadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, seçim gündemi ve çalışmaları hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu.Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, seçim çalışmaları ve gündeme dair  konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.Saadet Partisi Genel Merkezi’nin Gebze’ye büyük önem verdiğini belirten Korkmaz, “Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Daha önceki seçimlerde görmediğimiz ilgiyi bu seçimlerde görüyoruz. Rahmetli Başkanımız Erbakan, Gebze’ye büyük önem veriyordu. Şimdilerde de Genel Merkezimiz Gebze’ye aynı hassasiyeti gösteriyor. Gebze ile ilgili anket çalışmalarımız sürekli yapılıyor. Anket çalışmalarımızda gördüğümüz, kararsız seçmen oranı çok ciddi rakamlarda. Seçmenin kafası hayli karışık” dedi.

“NEREDE SANDIK VARSA SAADET PARTİSİ OLARAK ORADA SEÇİME GİRİYORUZ”

Kurumsal olarak hiçbir parti ile ittifak kurmadıklarını söyleyen Korkmaz,“Yapılan ittifaklar yerine oturmadı.Biz Saadet Partisi olarak hiçbir ittifakın içinde yer almadan tek başına seçime giriyoruz. Medya dezenformasyonu mu,yönlendirmesi mi diyelim? Bizleri sürekli bir ittifakın içine koyuyorlar. Bu ittifakın adına da zillet ittifakı diyorlar. Hâlbuki biz ne o ittifakın, ne de diğer ittifakın içerisindeyiz. Bütün illerde, ilçelerde kısaca nerede seçim,sandık varsa Saadet Partisi olarak seçime giriyoruz. Biz kurumsal olarak hiçbir parti ile ittifak etmedik. Ama bazı bölgelerde seçmenle ittifak olmuştur, biz buna tabanda ittifak diyoruz. Tabandaki ittifakta, başka partiden çıkan vatandaş, bize destek vereceğini açıklamış. Böyle şeyler diğer partilerde olunca normal karşılanıyor. Bize olunca niye normal karşılanmıyor?“ ifadelerini kullandı.

“TABANDA CİDDİ BİR İVME YAKALADIK”

Saha çalışmalarında ciddi bir teveccüh ve ivme kazandıklarını belirten Korkmaz,“Bir grup, Saadet Partisi adayını beğenmiş destek vereceğim demiş, bu bir konsensüstür. Biz buna ittifak da demiyoruz. Biz bunu Gebze’de de yaşıyoruz.Bizim adayımız bir bayan aday. Gebze kamuoyu biliyor, adayımız milli görüşün içinden çıkan bir aday değil. Gebze’de tabanda ciddi manada bir ivme yakaladık. Şu anda bu ivmenin verdiği rahatlıkla sahada çalışıyoruz. Sahada ciddi bir teveccüh var, sandığa nasıl yansır bilmiyorum. Bildiğim bir şey var. Daha önceki seçimlerde bizi hiçbir şekilde konuşturmayan bir kesim vardı. Şu an büyük bir kesim bizi dinliyor. Bu noktada her eve girip, her kapıyı çalabiliyoruz. Her gönüledokunabiliyoruz. En büyük çalışmalarımız evlerde. Adayımız ile birlikte gece geç saatlere kadar evlerde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milli görüş dedikleri de bu. 1994 seçimlerini de biz evlerde kazanmıştık. Yine bu şekilde seçimi evlerde kazanacağımızı umuyoruz,diliyoruz. Hiç kimsenin burnunun kanamadığı, birbirini ötekileştirmediği bir seçim sürecini atlatmak istiyoruz. Bu seçimler ilk de değil, son da değil” şeklinde konuştu.

Haber: Tayfun Altuntaş

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU