Hemşeriler Turnuvası Büyük Heyecanla...
Reklam

Hemşeriler Turnuvası Büyük Heyecanla Başladı

Hemşeriler Turnuvası Büyük Heyecanla Başladı

Hemşeriler Turnuvası Büyük Heyecanla Başladı
10 Ocak 2022 - 13:00

Dilovası Ağrı Taşlıçaylılar yardımlaşma ve dayanışma derneğinin organize ettiği Turnuva, dostluk ve kardeşlik adına 10 köy takımının katılımıyla gerçekleşiyor. Hemşeriler arası turnuvada ilk maçlar oynandı. Büyük bir heyecana sahne oldu.
 
BU TURNUVADA KAZANAN HEMŞERİLEMİZ OLACAK
Organizasyonun amacının dostluk ve kardeşlikleri geliştirmek olduğunu belirten dernek başkanı Bahattin KAYA, "Dilovasında derneğimiz bünyesinde 10 köyümüz var, bu yıl turnuvayı 10 köyümüz ve 100 oyuncumuz ile gerçekleştireceğiz. İki ay sürecek olan turnuvada, maçlar cumartesi ve pazar günleri oynanacak.  Amacımız burada gençlerimizi, oyuncularımızı bir araya getirmek, hemşerileri bir araya getirmek için bu görevi üstlendik. Akrabalarımızın ilgisinden ve katılımından dolayı da çok memnunuz." diye konuştu.
İLK KARŞILAŞMAR OYNANDI
10 takımın katıldığı turnuvada Turnuvada ilk maçlar oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan  Aktaşlar ve Demirlerin maçıyla karşılaşma başladı. Dilovası belediyesi Meclis üyesi Mehmet Emin Aktaş dernek başkanı Bahattin Kaya ve  yönetimi dernek üyeleri ve yüzlerce kişi müsabakayı takip etti.
Aktaşlar ve demirler arasında oynanan maçta gol düellosuna sebep oldu. Kıran kırana geçen karşılaşmada demirler karşılaşmayı 9-7 yenerek ilk maçında galibiyetle ayrıldı. Pazar günü oynanan karşılaşmalarda ise 
DURU : 6 – YILDIZ : 2
KARATAŞ : 7 – DAŞDEMİR : 1
ÇEVİK : 6 – ARSLAN : 8
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe