"Hedefimiz yüzde 38"
Reklam

"Hedefimiz yüzde 38"

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, aday tanıtım toplantısından önce bölge gazetecileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

"Hedefimiz yüzde 38"

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, aday tanıtım toplantısından önce bölge gazetecileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

09 Şubat 2019 - 10:02

Adaylarını açıkladıktan sonra tüm dikkatleri üzerine çeken Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı dün gerçekleştirdikleri aday tanıtım toplantısı öncesi Gebzeli basın mensuplarıyla buluştu. Burada açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Op. Dr. Burcu Çetinkaya’nın aday gösterilmesine ilişkin ve daha öncesinde yürüttükleri çalışmayı anlattı. Korkmaz şunları dile getirdi;  "Seçim sürecine girdiğimizden beri, seçilebilir adayla seçime gitme ve tabanda ortaklık yaratma amacındaydık. Kişilerin haberi olmadan 2 bin ile 5 bin kişilik anketler yaptık. Uzun boylu bir süreç yaşadık ve buradan çıkan sonuçlara göre aday olarak düşündüğümüz isimlere giderek, Gebze’yi beraber yönetelim dedik. Adayımız tabanda konsensüs yaratacak bir isim olacaktı.

“TABANIMIZ ADAYIMIZI SAHİPLENDİ”

Burcu hanımı takip ediyorduk söylemleri de bizden uzak değildi. İttifak süreçlerinden sonra, genel merkeze kendisinin haberi olmadan anket yaptırdık, ortaya çıkan olumlu sonuçlar sonrasında da teklif götürdük, kolay olmadı fakat anlaşmayı sağladık. Dediğim gibi tabanda konsensüs sağlayıp belediyeyi alma amacıyla hareket ediyoruz. Falan parti adayını çıkardıysa seçim bitmiştir anlayışını kırmak istiyoruz. Biz hiç bir ittifakın içinde olmadık. Partiler düzeyinde kimseyle görüşmedik. Tabanımız adayımızı sahiplenmiş durumda. Şu ana kadar yerel seçim sürecini yaşıyoruz ve muhataplarımız belediye başkan adayları. Yerel sorunları konuşmaya devam edersek biz bu seçimi alacağız. Hedefimiz yüzde 38 ve şuan ki dağılıma göre bu hedefe ulaşacağız. Meclis üyeliği başvurularında 100’e yaklaştık. Burcu hanım partimize üye oldu, dün Ankara’ya gittik ve kendisini genel başkanımızla tanıştırdık."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı