Harla Döner Denizci’ye Emanet
Reklam

Harla Döner Denizci’ye Emanet

Harla Döner Denizci’ye Emanet

Harla Döner Denizci’ye Emanet
31 Ağustos 2022 - 12:50

Bölgemizin genç iş insanı Navser Marine ve Denizcilik şirketinin sahibi İskender Civil, yeni sezonda şirketleri bünyesinde Harla Döner ve Et Restoran ile gıda sektöründe de hizmet verecek.
“SEKTÖRÜNDE MARKA İSİM OLACAK”
Denizcilik sektöründe başarılı işlere imza atan genç iş insanı İskender Civil sektöründeki başarıyı hizmet sektöründe de göstermekte kararlı. İşletmeci İskender Civil, bölgemizin nezih mekanlarından Harla Döner, de büyük konsept değişikliğine giderek Gebze ve çevresine yepyeni bir mekan kazandırmaya hazırlanıyor.
Harla Döner yeni yönetimi ve personeliyle müşterilerine her yörenin damak tadına uygun gıda ürünleriyle kapılarını müşterilerine açtı.
DAMAK TADINA ÖNEM VERENLERİN MEKÂNI
200'den fazla çeşidiyle Harla Döner’de,  Et Döner çeşitleri, Köfte çeşitleri, Hamburger çeşitleri, Izgara çeşitleri, Steakhouse, Kebap çeşitleri, Pide çeşitleri, Lahmacun
Ara Aparatif, zengin serpme kahvaltı çeşidiyle açık adresinde damak tadına önem verenlere kapılarını açtı.
“TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞINI BİR ARADA BULACAKSINIZ”
İşletmeci İskender Civil, yeni işletmesi Harla Döner’ de et dönerin yanı sıra Türk ve dünya mutfağından örnekler ile her damağa uygun lezzetleri sunmayı amaçlayan yeni ve yenilikçi bir kadrosuyla buluşturarak Gebze’nin en iddialı en kaliteli ve en ekonomik restoranına çevirmeye hazırlanıyor.
MUTFAK PROFÖSYONEL ELLERE EMANET
Harla Döner İşletmecisi; İskender Civil yaptığı açıklamada,  “Başarının ancak bir takım çalışmasıyla olacağını, gerçek galibiyetlerin yalnız yazılamayacağını ancak aynı hedef ve amaç için bir arada olanların başarıya ulaşacağını, bununda işin mutfağında profesyonel bir ekip taze ve kaliteli ürünler ile mümkün olacağını dile getirirken; Gebze başta olmak üzere, Çayırova, Darıca, Şekerpınar, Tuzla, Pendik bölgelerindeki lezzet duayenlerinin vazgeçilmezi olacak dediği Harla Döner’i markalaştırma yolunda sağlam adımlar atmaya kararlı olduklarını belirtti.”
HEDEFİMİZ LEZZET VE KALİTE
İşletmede yeni kadro ve ekibinde Türkiye’de isim yapmış restoran ve işletmelerde başarılı şeflere, garsonlara ve ustalara yer verdiklerini belirten Civil, İlkelerinin lezzet ve kalite olduğunu Gebze’de Harla Döner’i vazgeçilmezler arasında ilk sıralara çıkaracaklarını söyledi.
Harla Döner: Gaziler Mahallesi Issıkgöl Caddesi No: 138/A Gebze/ Kocaeli Adresinde müşterilerine hizmet verecek. Harla Döner GSM : 0544 642 84 84
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği