Hamza Şayir mazbatasını aldı!
Reklam

Hamza Şayir mazbatasını aldı!

Dilovası Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Hamza Şayir  mazbatasını aldı.

Hamza Şayir mazbatasını aldı!

Dilovası Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Hamza Şayir  mazbatasını aldı.

Hamza Şayir mazbatasını aldı!
05 Nisan 2019 - 12:44

Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı olan ve 31 Mart yerel seçimlerinde Dilovası Belediye Başkanı seçilen Hamza Şayir Gebze Adliye Sarayı'nda bulunan İlçe Seçim Kurulu'na kalabalık bir grupla gelerek mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen mazbata törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,AK Parti Dilovası  İlçe Başkanı Osman Akbulut,MHP Dilovası  İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

AKBULUT, “YAPILACAK ÇOK İŞ VAR”

Mazbata töreninde konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,” Bu mazbata belediye başkanımız ve meclis üyelerimize hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Pazar günü saat 17.00’da Belediye Meydanında belediye başkanımız Hamza Şayir, bir eğlence tertip edecek. Pazartesi işe başlama zamanı çünkü yapılacak çok iş var” dedi.

YAMAN, “BU MİLLETE VEFA BORCUMUZ VAR”

Akbulut’un ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,’Bugün mutlu olduğumuz bir gün’ diyerek sözlerine başladı. Yaman,“ Bu seçimin kaybedeni yok. Bu seçimin galibi bütün Dilovasıdır. Belediye başkanımız halkın belediye başkanıdır. Diğer partilere oy verenlerin de belediye başkanıdır. Bu şehre iyi hizmet edecek. Belediye başkanımızı ilk 6 ay boyunca koruyup kollayacağız, yanında olacağız. Belediye başkanlığı ateşten gömlektir. Belediye başkanımızın taahhütleri ve vaatleri var. Biz kardeşimize güveniyoruz, bu görevi en az iki dönem yapacak. Seçim süreci boyunca bütün Dilovalılara teşekkür ediyorum. Bizim bu millete vefa borcumuz var” ifadelerini kullandı.

ŞAYİR, “YAPACAKLARIMIZ TÜRKİYE’NİN HER TARAFINDA KONUŞULACAK”

Mazbata töreninde konuşan yeni Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “ Bizler inandık, yola çıkmadan önce de inandık. Çıktığımız bu yolda kimseyi aldatmadık. Kimseye boş vaat vermedik. Bu bizim için başka bir gurur değil mi? Mevki ve makama gelmek için birinin sırtlarına basmak gibi yolları tercih etmedik. Bu davanın daha iyi olmasını istiyorsanız torpil işlerine girmeyin. Yapılacak bir şey varsa kendiliğinden olur. Bizler bir şey yapmak için dava arkadaşlarımız ile yürüyeceğiz. Bizler kimseye ayrım yapmayacağız. Güzel şeyler ekeceğiz. Öyle şeyler ekeceğiz ki ömrümüzün her alanında karşımıza çıkacak. Yüreklere sevgi ekmeliyiz. Bu saatten sonra o rozeti koyacağım, ne gerekiyorsa onu yapacağım. Şunu yapmayacağım, ‘Bu şunun adamı’ gibi. Biz doğru olanı yapacağız. Öyle şeyler yapacağız ki Türkiye’nin her tarafında konuşulacak “ şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Trafik Eğitim Parkı’nda dersler devam ediyor
Trafik Eğitim Parkı’nda dersler devam ediyor
8-9 MAYISTA SATIŞA ÇIKACAK
8-9 MAYISTA SATIŞA ÇIKACAK