Güler, sorunlara çare oluyor!
Reklam

Güler, sorunlara çare oluyor!

Güler, sorunlara çare oluyor!

Güler, sorunlara çare oluyor!
03 Haziran 2022 - 14:58

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Valilik koordinasyonunda yürütülen “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri ziyaret ederek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Mimar Sinan Mahallesinde ikamet eden G.Aydın, A.Çelik, İ.Akgöz, Ö.Çorlu ve T.Aydın ailelerini ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler, evlerine konuk olduğu vatandaşlarımız ile bir süre sohbet ederek vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunlarını dinledi. Beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ihtiyaçların temini hususunda talimat verdi.
SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI ARACILIĞIYLA
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Sosyal Hizmetler Birimi tarafından destek verilen ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Kaymakam Güler; “İmkânlarımızın elverdiği ölçüde ulaşılmadık ihtiyaç sahibi, başı okşanmadık yetim ve öksüz bırakmamaya ve Devletimizin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz.” dedi. Gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde aile fertleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Mustafa Güler, sıcak ve samimi bir ortamda yakından ilgilendiği çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verip, ailelere bir miktar para ve gıda çeki yardımında bulundu.
Kendilerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan ve Devletimizden Allah razı olsun. Bize gösterilen ilgi için çok teşekkür ediyoruz. Evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri çok mutlu etti” dediler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor