Güler, "Eğitim güzel olursa o ülke...
Reklam

Güler, "Eğitim güzel olursa o ülke kalkınır"

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Kroman Çelik İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen bayrak törenine katıldı.

Güler, "Eğitim güzel olursa o ülke kalkınır"

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Kroman Çelik İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen bayrak törenine katıldı.

Güler,
11 Mart 2019 - 14:38

Öğrencilerden çok çalışacaklarına dair söz isteyen Güler, "Eğer birbirimizi sever, sayar ve çalışırsak Allah’ın izniyle bizi kimse tutamaz. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı aldığı bayrağı en ileri noktaya götürmek durumunda. Çocuklarımıza sahip çıkalım’’ ifadelerini kullandı. Bayrak töreninden önce konuşan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ise eğitimi yerinde görmek için her pazartesi okulların bayrak törenine katıldıklarını belirterek, "Yaklaşık 2 yıldır, Sayın Kaymakamımızın önderliğinde her pazartesi bir okulumuzun bayrak töreninde öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Eğitimi yerinde görüyoruz. Gördüğümüz şeyler güzel ve bu katkıyı sağlayan öğretmenlerimize velilerimize teşekkür ediyorum. Arada ufak tefek aksaklıklar oluyor ama Kaymakamımızın önderliğinde çözmeye çalışıp gerekli önlemleri alıyoruz. Çocuklarımıza iyi bir eğitim öğretim dönemi ve iyi bir hafta diliyorum" şeklinde konuştu.

"VATANINI MİLLETİNİ SEVEN BİREY OLARAK YETİŞMELİLER"

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ise, "Her hafta okullarda bayrak törenine katılma amacımız okullarımızı yerinde görmek, fiziki yapılarına bakmak, sorun varsa birinci ağızdan öğretmenlerimizden ve velilerimizden dinlemek. Eğitim bizim en öncelikli çalışma alanımız. Bir memleketin eğitimi güzel olursa o ülke kalkınır, gelişir. Eğitim meselesini çözmemiş ülkeler başka ülkelerin kontrolünde olmaya mahkumdurlar. Burada yapmak istediğimiz çocuklarımızı geleceğe daha iyi nasıl hazırlarız. Donanımlı bir eğitim almalarını nasıl sağlarız bunun gayretindeyiz. Çocuklarımızı yetiştirirken onların da ilerde bir anne baba olacağını bilerek, vatanını milletini seven bireyler olarak yetiştirmemiz lazım. Bizler iyi, dürüst, çalışkan insanlar olursak, okumayı seversek çocuklarımız da bizi taklit edecekler. Aksi takdirde tarih boyunca yaşadığımız sorunlarla karşı karşıya kalırız. Eğer birbirimizi sever, sayarsak Allah’ın izniyle bizi kimse tutamaz. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı aldığı bayrağı en ileri noktaya götürmek durumunda. Çocuklarımıza sahip çıkalım’’ dedi. Kaymakam Güler, Bayrak töreninin ardından Kroman Çelik İlkokulu öğretmen ve velilerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı el emeği ve fotoğraf sergisini gezdi. Güler, velilerle sohbet ederek, istek ve sorunlarını da dinledi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı