GTO’yu çocuklar yönetti
Reklam

GTO'yu çocuklar yönetti

Gebze Ticaret Odası Olağan Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nı çocuklar yönetti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukların başkanlık yaptığı toplantı renkli anlara sahne oldu.

GTO'yu çocuklar yönetti

Gebze Ticaret Odası Olağan Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nı çocuklar yönetti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukların başkanlık yaptığı toplantı renkli anlara sahne oldu.

GTO'yu çocuklar yönetti
25 Nisan 2019 - 11:19

GTO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Gebze Yeni Atlas, Darıca Barış İlkokulu, Sevgi Evleri ve Umut Işığı Okulları’ndan gelen öğrenciler renk kattı. Temsili olarak meclis başkanı olan Orhun Kaan Solak açılış konuşmasında, “Mustafa Kemal Atatürk’ün biz çocuklara armağan ettiği 23 Nisan vesilesiyle düzenlenen GTO meclisine hoş geldiniz. Başta GTO Başkanı Nail Çiler ve tüm yönetimine teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Darıca Barış İlkokulu öğrencilerinden Ali Yücel ve Sami Yücel’in müzik dinletisi ile devam edildi. Yücel kardeşlerin gösterdiği performans salonda bulunanlardan büyük alkış aldı. Akabinde çocuk meclisinde Taha Dilbaz yönetim kurulu başkanı olarak kendisini dinleyenlere seslendi ve şunları aktardı; “Unutmamalıyız her kuşak kendinde sonraki kuşaklara daha güzel bir gelecek bırakmak zorundadır. Atalarımız en zor günlerde bile bağımsızlık ve demokrasiden ödün vermediler. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bugünü bizlere armağan eden tüm büyüklerimizi şükranla anıyorum.”



“ODA OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çocuklar yaptıkları konuşmaların ardından alkışlarla yerlerini devrettiler ve Gebze Ticaret Odası’nın olağan meclis toplantısı görüldü. Faaliyet raporunun ardından bir konuşma gerçekleştiren Çiler, “Bu özel günde özel öğrencilerimize oda olarak teşekkür ediyorum. Bu özel çocukların anne ve babaların ellerinden öpüyorum. Gözümüzü kırptığımız bir ömür. Bu engelli kardeşlerime engelsiz bir dünya diliyorum. Biz size bir şeyler bırakacağız. Siz bu emanete sahip çıkacaksınız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hiçbir dünya çocuklarına armağan eden bir bayram yoktur.




“GEBZE BİLİM BAŞKENTİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR”
Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlere yaşanan, akıllı ve gelecek vaat eden bir kent bırakmamız lazım. Bu özel günü bayram eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi şükranla anıyorum. Bu kent hayatımıza bir şey katmalı. Gebze Avrupa’nın bilim başkenti olma yolunda ilerliyor. BM ile birlikte bir teknoloji bankası kuruluyor. Tüm öğrencilere teşekkür ediyorum. Dünyada bayramı olan tek çocuklar sizlersiniz.”

“SEÇİM BİTTİ GEÇİM DERDİ BAŞLADI”
Bundan 99 yıl önce yine bu ülkede bir bayram havası vardı. Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Çalışan ve çalışmayan komiteler var. Bunların notunu alıyoruz. Bugün artık seçim bitti geçim derdi başladı. Bu geçim derdinde bizlerin tek derdi ekonomik ve olmazsa olmazımız üretimdir. Erbil ticaret olarak küçük bir Dubai. Kardeş Ticaret Odası ile oda protokolü imzaladık. 29 Mart’ta dünyanın en büyük 3 firmasından olan Huawei ile bir protokol imzaladık” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe