GTO’ya Covid-19 belgesi!
Reklam

GTO’ya Covid-19 belgesi!

GTO’ya Covid-19 belgesi!

GTO’ya Covid-19 belgesi!
24 Temmuz 2020 - 11:47

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, bu sabah 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın bayramı nedeniyle düzenlediği toplantıda Pandemi sürecini değerlendirdi. Çiler, TOBB tarafından Covid-19 güvenli hizmet belgesi aldıklarını açıkladı. İlk olarak gazeteciliğin önemine değinen Çiler, “Gazetecilik bir yaşam biçimidir. Bugün bizlere uzağı yakınlaştıran sizlersiniz. Her zaman çalışmalarımızda anımızda oldunuz, bundan dolayı şahsım ve kurumun adına teşekkür ediyorum. 24 Temmuz Basın Bayramı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal’in dediği gibi milletimizin ortak sesi, başlı başına bir kuvvet ve rehbersiniz.”dedi.

HAYATIMIZ DEĞİŞTİ

Pandemi sürecine değinen Başkan Nail Çiler, “Covid 19 gibi zorlu dönemden geçiyoruz. Herkesin yaşantısı değişti. Bu dönem basın fedakarca çalıştı. Bizde basından aldığımız haberlerle bu süreçte ayakta durmaya çalıştık. Dünyayı etkisi altına alan bu virüs yaşantımızı değiştirdi. Hiç düşünmediğimiz zorluklara alışmaya çalıştık. Evde ki ve dışarıda ki yaşam bir çırpıda değişti. Evlerde kaldık ama içinde bulunduğumuz süreç bize yeni kavramlar, yeni meslekler, yeni nesil iş kollarını öğretti. Her ne kadar piyasalar durgun olsa da bu yeni iş kolları hayatımıza giriverdi. Teknoloji hayatımızın değişilmez parçası oldu.  Dijital dönüşüm uzun süredir oda olarak üzerinde durduğumuz bir konuydu. Bundan sonra temasız ticaret dediğimiz yeni kavramla tanıştık.

GTO’YA COVİD-19 HİZMET BELGESİ

GTO 365 Oda ve Borsa arasında, ilk Covid-19 güvenli hizmet belgesini alan ilk odalardan birisi oldu. Bu belgeyi almanın gururunu yaşıyoruz. Bu yetmez GTO’ya, akıllı Oda sistemine geçen bir Ticaret Odası durumundayız. Ankara Ticaret Odası ve Muğla Sanayi ve Ticaret odası ile bu uygulamaya pilot Oda olduk. İSO 500’de Gebze’den 59 firma yer aldı, Kocaeli’den toplam 79 kuruluş yer aldı. Bu firmaları istihdama katkılarından dolayı tebrik ediyorum.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor