“Gönül Aracı” gönüllere dokunuyor!
Reklam

“Gönül Aracı” gönüllere dokunuyor!

Darıca Belediyesi’nin geliştirdiği ve Türkiye’ye örnek olacak projesi gönüllere dokunuyor.

“Gönül Aracı” gönüllere dokunuyor!

Darıca Belediyesi’nin geliştirdiği ve Türkiye’ye örnek olacak projesi gönüllere dokunuyor.

“Gönül Aracı” gönüllere dokunuyor!
13 Temmuz 2021 - 16:08

Gönül ve hizmet Belediyeciliğini kentimizde en iyi uygulayan Belediyelerin başında gelen Darıca Belediyesi, artık “Gönül Aracı” ile hanelerin kapısını çalıyor. Gönüllerin Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla “Gönül Aracı” Darıca sokaklarında kapıları aşındırıyor. Darıca’da her vefat haberi sonrası Gönül Aracı ile ekipler acı haberin duyulduğu evlere giderek, zor günlerinde hane halkına ihtiyaçları için çay ve şeker ikramında bunup, taziye dileklerini iletiyor, dua ediyor ve Başkan Muzaffer Bıyık’ın selamlarını iletiyor.

BAŞKAN BIYIK’IN 11 YILDIR DEĞİŞMEYEN TEMPOSU

9 yıllık İlçe Başkanlığı’nın ardından son 2 yıldır Belediye Başkanı olarak da halktan kopmayan Başkan Muzaffer Bıyık, yoğun temposuna rağmen her haneye elinden geldiğince ulaşmaya çalışsa da 220 bin nüfuslu ilçede yetişemediği yerlerde oluyor. Bu durumda Başkan Bıyık’ın eşi Havva Bıyık da adeta Belediye Başkanı gibi bu hanelerin kapılarını çalarak Belediye Başkanının eksikliğini hissettirmiyor. Şimdi daha kolay ve hızlı ulaşım için Gönül Aracı da devreye girdi. Taziyelerin yanı sıra ilçede Covid olan herkes de bu ekipler tarafından aranarak geçmiş olsun dilekleri Başkan Muzaffer Bıyık adına iletiliyor. 

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DARICALILARIN YANINDA

Gönül Aracı, sadece zor günlerde değil, mutlu günlerde de Darıcalıların hizmetinde. Kentte doğan her yeni çocuğun evine Gönül ekibi giderek özel hediye paketi bırakarak yine Başkan Bıyık’ın selamını ileterek, gönül alma notları bırakılıyor. Halkın içinden gelen bir Belediye Başkanı olarak hemşerilerini düğünde, cenazede, sosyal etkinliklerde, Mevlid-i şeriflerde yalnız bırakmayan Muzaffer Bıyık’ın Gönül aracı ekibi de izinden gidiyor. Başkan Bıyık adına ziyaretlerde bulunup, aş ve moral desteği ekipler, kentinin Şehri-i Emininin varlığını her yerde hissettiriyor. Darıca’da Gönül Belediyeciliği’nin uygulama noktasında Başkan Muzaffer Bıyık cenazelere giderek acıyı paylaşırken, eşi Havva Bıyık da her yeni doğana giderek mutluluğa ortak oluyor. 

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’NE DARICA MODELİ

Günlük ortalama 6-7 yeni bebeğin doğduğu, 3-4 vefat olayının yaşandığı Darıca’da Başkan Bıyık ve Gönül Aracı ekibi Türkiye’ye örnek yerel yönetim sergiliyor. Gönül Belediyeciliği şiarıyla yola çıkan AK Parti’nin hizmet anlayışını en güzel şekilde ilçede uygulayan Muzaffer Bıyık ve ekibi takdirleri de üzerinde topluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU