Genç sanatçı Vasfi’nin “Düştüm Yine...
Reklam

Genç sanatçı Vasfi’nin “Düştüm Yine Yollara” single dijital platformda

Genç sanatçı Vasfi’nin “Düştüm Yine Yollara” single dijital platformda

Genç sanatçı Vasfi’nin “Düştüm Yine Yollara” single dijital platformda
24 Temmuz 2020 - 08:17

Bugüne kadar besteleri ve şarkılarıyla müzik severlerin ilgisini çeken genç sanatçı Vasfi Emre Tezcan, yeni bestesi Düştüm Yine Yollara isimli single ile dijital platformda yerini aldı.
1995 yılında Pendik'te dünyaya gelen Vasfi Emre, ilk öğrenimini tamamlarken yerel bir akademide aldığı klasik gitar eğitimiyle müzikle tanıştı.

Lise yıllarında bir çok etkinliğe kurmuş olduğu grubu ile imzalar atan Vasfi, okul dışında da Emre Tezcan Band isimli grubuyla Kadıköy Shaft Club gibi mekanlarda sahne aldı. Lisenin ardından İTÜ TMDK Müzikoloji bölümüne giren Vasfi, halen eğitimini sürdürmekte.

Yapmış olduğu bestelerini ilk kez 2018 yılında "Kış Geliyor" single'ı ile müzik piyasasına giriş yapan, plak şirketlerinden bağımsız olarak dijital platformlarda yayınlayan, kısa sürede ciddi bir aylık dinleyici ve reel takipçi sayısına ulaşarak müzik severlerin ilgisini çeken Vasfi, 2018'den bu yana  Kış Geliyor, Kış Geliyor Akustik, Alabora Oluyor, Yüzler ve Resimler (Deniz'e Mektuplar I) ve Bakiye son olarak da Düştüm Yine Yollara isimli 5 single çıkardı. 2019 yılında çıkarmış olduğu 'Alabora Oluyor' isimli teklisiyle alternatif müzik içinde kendine yer edinen Vasfi, son olarak tamamiyle kendi ev stüdyosunda kaydettiği 'Yüzler ve Resimler (Deniz'e Mektuplar I)' ve 'Bakiye'isimli şarkıları kısa sürede bağımsız bir sanatçı için iyi bir dinlenme sayısına ulaştı. Genç sanatçı, 24 Temmuz'da çıkan yeni teklisi 'Düştüm Yine Yollara' bestesini Kadıköy'de  Recordium Music'te kaydetti. Stüdyonun sahibi olan ve şarkının kayıt mix mastering'ini Serkan Biber (Recordium Music) yaptı. Söz,müzik ve düzenlemenin Vasfi'ye ait olduğu, Davullarını Ertuğrul Biber'in, bas gitarını Buğra Ortakçı'nın, kemanlarını Sönmez Ceren Deniz'in çaldığı 'Düştüm Yine Yollara' dijital platformlarda yerini aldı!
Alternatif müzik yapan ve henüz yolun başında olan, yıllardan beri biriktirdiği bestelerini dinleyicilerine sunmaya devam eden Vasfi, aynı zamanda gitar eğitmenliği de yapmakta.
İnstagram ve youtube üzerinden cover şarkılar da paylaşan Vasfi'nin youtube sayfasında kendi şarkıları haricinde yeniden yorumladığı şarkıları da dinleyebilirsiniz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği