Gelecek ’ten "Geçim İçin Seçim"...
Reklam

Gelecek 'ten "Geçim İçin Seçim" Kampanyası

Gelecek 'ten "Geçim İçin Seçim" Kampanyası

Gelecek 'ten
26 Temmuz 2022 - 12:22

Gelecek Partisi, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Kocaeli’de de yaklaşan genel seçim öncesi saha çalışmalarına hız verdi.
 
Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun geçtiğimiz ay İstanbul’da startını verdiği Geçim İçin Seçim kampanyasına bugün Kocaeli’de devam edildi.
 
İl Başkanı Serap Çakır ve İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ile beraberindeki ilçe teşkilatı Bekirdere esnafını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
 
Her gün artan döviz kuru ile enflasyondan kaynaklı fiyat artışından yakınan esnaf, sattıkları malı yerine koyarken zorlandıklarını, her bir mal alımında önceki alımlarına oranlar en az yüzde 20’lik fark oluştuğundan şikâyet etti.
 
Öte yandan sürekli olarak artış kaydeden enerji ve elektrik fiyatlarının yanı sıra kiraların astronomik rakamlara ulaşması nedeniyle dükkanlarını çevirmekte zorlandıklarını belirten Bekirdere esnafı, “Böyle giderse kepenk kapatmamız yakındır. Bu piyasa şartlarında süpermarketler ve alışveriş merkezleriyle rekabet etmemiz imkânsız. Zaten borç batağında olan esnafa hibe vermek yerine faizli kredi veriliyor. Bu esnafı bitirme operasyonudur” şeklinde sıkıntılarını dile getirdiler.
 
Hemen seçim için ‘’Geçim İçin Seçim’’ sloganıyla gerçekleşen imza kampanyasına devam eden Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatları, ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarımızdanimza toplamaya devam ediyor. Kampanya vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.
 
İl Başkanı Serap Çakır, burada yaptığı açıklamada, “Esnafımız artan maliyetlerden dolayı dertli. Vatandaşlarımız evlerinin kirasını, faturalarını ödeyemez halde. İki, üç kat yapılan kira artışları çıkmaza sokmuş durumda. İnsanların çocuklarını bir parka götürmesi bile ciddi bir külfet. Mutfaklarda yangın var. Bu sürdürülebilir bir durum değil. Biz Gelecek Partisi olarak Geçim İçin Seçim diyoruz. Türkiye’nin başka çıkar yolu kalmamıştır.Kampanyamıza yoğun ilgi gösteren İzmitli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
Daha sonrasında söz alan İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ise şunları kaydetti:
 
“Biz sürekli vatandaşla iç içeyiz. Dertlerini, sıkıntılarını yakından biliyoruz. Bu sıkıntıları biz de çekiyoruz. Buralara iktidarın vekilleri ve teşkilatları uğramayalı aylar belki de yıllar oldu. İl Başkanımızın ifade ettiği gibi Türkiye’nin seçimden başka çıkar yolu kalmamıştır.”
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe