‘’Geleceğe inançlı bir nesil için...
Reklam

‘’Geleceğe inançlı bir nesil için çalışıyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Ford Otosan Ortaokulu Okul Müdürü Halil Kocatürk ve beraberindeki öğrencileriyle makamında bir araya geldi.

‘’Geleceğe inançlı bir nesil için çalışıyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Ford Otosan Ortaokulu Okul Müdürü Halil Kocatürk ve beraberindeki öğrencileriyle makamında bir araya geldi.

‘’Geleceğe inançlı bir nesil için çalışıyoruz’’
18 Eylül 2018 - 10:28

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı nedeniyle İzmit Ford Otosan Ortaokulu Okul Müdürü Halil Kocatürk, beden eğitimi öğretmeni Serap Sevda, öğrenciler Özge Kopal ve Ziya Bilgisu’yu makamında kabul etti. Yeni eğitim-öğretim döneminin ülkemize ve Kocaeli’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Karaosmanoğlu, “İyi yetişmiş, bilgiyle donanmış, teknolojiye hâkim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir nesil için çalışıyoruz. Daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir toplum arzusundayız. Bu da çocuklarımızı ve gençlerimizi kazanmakla olur, onları doğru yönlendirmekle olur. Bugün çok şükür bunun meyvelerini topluyoruz” dedi.

“ÜLKE VE KENT OLARAK PIRIL PIRIL GENÇLERE SAHİBİZ”

Samimi bir şekilde gerçekleştirilen görüşmede, kendi öğretmenlik döneminin hatıralarını anlatan Karaosmanoğlu, asıl mesleğinin öğretmenlik olduğunu da belirterek, “Ülke ve kent olarak pırıl pırıl gençlere sahibiz. Bu gençlik ve yeni yetişmeye başlayan çocuklarımız bizi geleceğin aydınlık günlerine taşıyacak. Bu gençlik büyük Türkiye’nin büyük insanları olacak inşallah. Biz inanıyoruz ki; gençlerimiz geleceğin liderleri, geleceğin bilim insanları olacak” açıklamasını yaptı. Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların ve gençlerin yetişmesi için sorumluluk aldıklarını da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Ödüllü projemiz Kılavuz Gençlik ile birlikte bugüne kadar geldiğimiz noktadan çok daha hızlı adımlarla, hedefe doğru ilerliyoruz. Bilgi Evlerimiz, Kocaeli Bilim Merkezimiz, Akademi Lise ve Akademi Üniversite programımızla gençlerimizin eğitimin yanında kültürel, sanatsal ve sosyal gelişimleri adına ne gerekiyorsa neye ihtiyaçları varsa onu projelendirip uygulamaya gayret ediyoruz” ifadelerini sarf etti.

“ÇAĞINI KURAN BİR GENÇLİK HEDEFLİYORUZ”

Faydalı gençlik aktiviteleri düzenleyerek öğrencilerimizin yeni ufuklara yelken açmasına katkı sunduklarını da ziyarette dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kökü mazide, gözü atide bir gençlik yetiştirmek tek amacımızdır. Çocuklarımıza ve gençliğimize güveniyorum. Başarılı olmak için duydukları heyecanı da gözlerinden okuyorum. Gençliğin ilim, irfan, hikmet, ahlâk, erdem ve adalet gibi büyük kıymetlerle yoğrulması en büyük temennimizdir. Bütün bu halis duygularla gençlerimize, ilkokuldan üniversite çağına, hatta doktora dönemine kadar destekleyici program ve projeler üretmeye gayret ettik, ediyoruz. İnsanı, zamanı ve mekânı yakalayan, geleceğin sahibi, çağını kuran bir gençlik hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

“KUVVETLİ VE DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN BİR GENÇLİK ARZULUYORUZ”

‘’Bilgi evlerimizdeki eğitimlerle ahlâklı, bilgili ve başarıyı hedefleyen bir gençliğin haritasını oluşturuyoruz’’ vurgusu da yapan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli Bilim Merkezimiz ile bilgiyi ve teknolojiyi kendi üreten, dünya devleriyle yarışan güçlü firmalar bizden çıksın, çocuklarımız geleceğin bilim insanları olsun istiyoruz’’ diyerek, “Spor okullarımızda en az bir spor dalıyla ilgilenmelerini sağlıyor, sağlıklı, çevik, kuvvetli ve doğru düşünebilen bir gençlik arzuluyoruz. Akademik destek ve teşvik programları düzenliyoruz. Akademi Lise ile gerek eğitimlerinde, gerek meslek seçimlerinde, gerekse de ahlaki gelişimlerinde her türlü desteği sunmaya çalışıyoruz. Gençlik kampları kuruyoruz. Öğrenmeye açık, disiplinli, sadık, çalışkan ve üretken bireyler olmalarının önünü açıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak çıktığımız bu yolda, insanlığın dünya ve ahiret saadetini düşündüğümüz ve sorumluluğunu hissettiğimiz bir görevdir” ifadeleri sarf etti. Görüşmede İzmit Ford Otosan Ortaokulu Okul Müdürü Halil Kocatürk, Başkan Karaosmanoğlu’na eğitime verdiği katkılar için teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe