Gebze’ye metro müjdesi
Reklam

Gebze’ye metro müjdesi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve ilçe protokolü, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenlenen kent bayramlaşmasında, Gebzeli hemşerileriyle bayramlaştı.

Gebze’ye metro müjdesi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve ilçe protokolü, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenlenen kent bayramlaşmasında, Gebzeli hemşerileriyle bayramlaştı.

Gebze’ye metro müjdesi
16 Eylül 2016 - 09:52

Karaosmanoğlu, bayramlaşma programında bir de müjde vererek, "Allah nasip ederse bu dönem sonu gelmeden Gebze’de metronun temellerini atacağız. Ve birkaç yılda bunu gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Gebzeliler, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bayramlaştı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel kent bayramlaşması, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda yapıldı. Ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Köksal Tatoğlu, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri, kurum ve kuruluş yöneticileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

KÖŞKER: BU BAYRAMDA DA KAN, GÖZYAŞI VE

ŞİDDET SON ERMESİ İÇİN DUA EDECEĞİZ

15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenlenen kent bayramlaşmasında kısa bir selamlama konuşması yapan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, paylaşmanın vesilesi olan bayramlarımızdan Kurban bayramında bu meydanda birlik ve beraberlik içerisinde yan yana gönül gönüleyiz. İslam aleminin, Müslüman kardeşlerimizin ilahi armağan kabul ederek sevinçle karşıladığı dini bayramlar paylaşma ve kardeşliğimizin pekiştiği çok müstesna zamanlardır. Bu vesileyle, hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklarda olan kardeşlerimizi ve Allah adına kurban keserek paylaşan mümin kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İhtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların sona erdiği, kardeşliğimizin güçlendiği huzur dolu bir bayram diliyorum. Bu bayram da ellerimizi semaya açıp; kan, gözyaşı, acı, şiddetin İslam dünyasında sona ermesi için dua edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşerilerime, aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte; sağlık sıhhat içerisinde daha nice bayramlar geçirmelerini yüce rabbimden niyaz ederim. Bayramımız mübarek olsun" dedi.

KARAOSMANOĞLU: GEBZE TÜRKİYE'NİN KALBİ KONUMUNDA

Köşker’in ardından selamlama konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, "Bayramlar sevinçli günlerimiz bir bakıma düğün gibi. Özellikle Kurban Bayramı yaklaşmak yakınlaşmak anlamına da geliyor. Kestiğimiz kurbanlar inşallah bizleri rabbimize daha çok yaklaştırır ayrıca bizleri de birbirimize biraz daha yaklaştırması içinde dua edelim. Yaşadığımız coğrafya zor bir coğrafya ve batılı dediğimiz ülkeler bizlerin burada kalmamızı bu medeniyetin gelişmesini istemiyor. O yüzden uyanık olacağız onların palanlarını bozacağız. Bunu yapabilmemiz için birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz biz gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz. Başkaları istemese de biz gelişmeye, kalkınmaya, insanca yaşamaya devam edeceğiz. Çükü bu bizim hakkımız istemeseler de bu böyle olacak. Bugün baktığımda Gebze’nin meydanı böyle değildi bugün baktığımızda çok güzel bir meydan haline geldi ve cami ile bütünleşti. Allah nasip ederse bu dönem sonu gelmeden Gebze’de metronun temellerini atacağız. Ve birkaç yılda bunu gerçekleştireceğiz. Gebze Türkiye’nin kalbi konumunda her türlü ticaretin, üretimin olduğu zor bir şehir. Önümüzdeki engelleri hükümetimizle birlikte tek tek aşacağız. Yeni köprüler kavşaklar yeşil alanlar kazandıracağız. Ben tekrara hepinizin Kurban Bayramını kutluyor sizleri Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol ve Gebzeliler bayramlaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU