Gebze Medcial Park’da vahim fatura iddiası!
Reklam

Gebze Medcial Park'da vahim fatura iddiası!

Gebze Medical Park Hastanesiyle ilgili bir şikayet tüm dikkatleri üzerine çekti.

Gebze Medcial Park'da vahim fatura iddiası!

Gebze Medical Park Hastanesiyle ilgili bir şikayet tüm dikkatleri üzerine çekti.

Gebze Medcial Park'da vahim fatura iddiası!
23 Mayıs 2022 - 09:50

Gebze Medical Park Hastanesiyle ilgili bir internet sitesindeki şikayet tüm dikkatleri üzerine çekti.
Şikayet var sitesine başından geçen olayı anlatan İbrahim isimli hasta yakını, 112 ambulansı ile Gebze Medical Park hastanesine sevk edilen hastadan ücret talep edildiğini iddia ederek vahim iddialarda bulundu: işte o iddialar: “09.04.2022 tarihinde annemi kalp rahatsızlığı sebebi ile Darıca Farabi Devlet Hastanesine götürdük. Devlet hastanesindeki kalp doktorları gerekli incelemeleri yaptıktan sonra acil anjiyo istemi ile annemi 112 ambulansı ile Gebze Medical Park hastanesine sevk ettiler. Medical Park Gebze hastanesine devlet Hastanesi tarafından anjiyo yapılmak için ambulans ile getirilen annem odaya alınmış yaklaşık 10 saat boyunca durumu düzelene kadar bekletilmiştir ve anjiyo yapılmamıştır.
AMBULANSLA GELEN HASTADAN SEVK PARASI MI ALINDI?
Sabah Medical Park Gebze Hastanesi doktorların annenizin durumu şu an dün akşama göre daha iyi ister burada ücretini ödeyerek tedavi yaptırın isterseniz alın götürün demişlerdir.
Biz Medical Park Gebze Hastanesi fiyat alma biriminden 1500 liraya kasıktan olmak üzere anjiyo fiyatı ile anlaşarak annemize anjiyo yaptırmaya karar verdik çünkü durumu acildi.
Aradan 15 - 20 dakika geçtikten sonra Medical Park Hastanesi tarafından arayıp size bir link atacağız o linke tıklayarak annenize tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırırsanız fiyatta indirim olacak demişlerdir. Kardeşim atilan linke tıklayarak s****b***k****isimli kişiye ait Unico isimli şirketten 1136 ₺ karşılığının da poliçe yapmış. Medical Park Hastanesi bu çıkartılan 1500 liralık faturanın hukuksuz olduğu ve şikayet edildiği takdirde geri iadesi olmasın diye parayı elden almadığını sonradan idrak ettik. Ortada çok güzel bir çark var. Devlet hastaneleri gelen her hastayı Medical Parka sevk ediyor. Medical Park tedaviyi geciktirip ambulansla gelen hastadan ücret alıyor''
 
KAYNAK: www.41havadis.com
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe