Gebze’de Zinnur Büyükgöz coşkusu
Reklam

Gebze'de Zinnur Büyükgöz coşkusu

AK Parti'de Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz için aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Gebze'de Zinnur Büyükgöz coşkusu

AK Parti'de Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz için aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Gebze'de Zinnur Büyükgöz coşkusu
02 Şubat 2019 - 22:41

YOĞUN KATILIM

Gebze Kapalı Spor Salonunda saat 19.00 da başlayan aday tanıtım programına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri; Emine Macit Zeybek, Cemil Yaman, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın,AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy,Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz,Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci,AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi,AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık,AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, ilçe teşkilat başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



"ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'E SAHİP ÇIKMANIZI İSTİYORUM"

Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar yaptı.  Ayar, " Zinnur Bey ile yaklaşık 20 gündür sahalardayız. Kendisinde şunu gördüm,belediyecilik konusunda kendinden emin. İşi bilen, kamu kaynaklarını israf etmeden istişare eden bir başkan. Memleket işi gönül işi diyen bir başkan.Sizlerin Zinnur Büyükgöz'e sahip çıkmanızı istiyorum. " dedi.


"BİZ DAVA ADAMIYIZ, DAVAMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

Toplantıda konuşan  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Biz dava adamıyız. Hayat çok uzun, çok da kısa.10 yıl önce başkanlığa başladığım zaman karakterim ne ise, kişiliğim ne ise bugünde sokaklara çıkabilecek karakter ve kişilikteyim. Gönül belediyeciliği yaptık. Her esnafımızı ziyaret ettik.Gönül kapımız, makam kapımız açık dedik. Böyle başladık, böyle de 31 Mart'ta arkadaşımıza teslim edeceğiz.Biz dava adamıyız, davamıza devam edeceğiz.Yıllardır, çözülemeyen sorunları çözdük.Teşkilatlarımız ile iç içe olduk.Çözülemeyen pazar sorununu çözdük artık modern bir pazarımız var. 40 yıldır çözülemeyen Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerinin tapu sorunlarını çözdük.Beylikbağına semt polikliniği yaptık.Hiç kimseyi dışlamadık, herkesi kucakladık. Ne olursan ol gel dedik, sahip çıktık. Hak ve hukuka riayet ettik, hukuksuz iş yapmadık. Bütün kurumlar ile istişare içinde olduk.Belediyeyi 10 yılda kurumsal bir hale getirdik.İl, ilçe teşkilatına bize vermiş olduğu destek dolayı teşekkür ederim.10 yıl içinde vermiş olduğunuz desteklerden dolayı, bana sahip çıktığınız için, yaptığımız çalışmaları kamuoyuna anlattığınız için teşekkür ediyorum.Her eve gidip fedakarca, cefakarca, özveri ile çalıştığınız için hepinize sonsuz kere teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin. Bu dava Adnan Köşker davası değil, bu da millet davasıdır.Bu davayı Recep Tayyip Erdoğan'ın davası olarak görün. İnanıyorum ki  Cumhur ittifakı ile yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.



" ZİNNUR BÜYÜKGÖZ GÖNÜLLERİ KAZANACAK"

Toplantıda söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, " Gebze,Çayırova, Darıca ve Dilovasında problemleri bir bir teşhis ettik.Önceliklerimizi belirleyerek işe başladık. Gebze'nin alt yapı problemi vardı. Alt yapıya girdik, onları geride bıraktık. Gebze'de 24 saat suyumuz akıyor. Hemen  hemen her mahallemize doğal gaz hattı verdik. Yollarımızı ve kavşaklarımızı yaptık. Her yıl Kocaelide 1 milyon adet ağaç diktik. Gece gündüz çalıştık.Teşkilatlarımızla, gençlerimizle, kadın kollarımız ile Gebze'yi kucakladık. Karış karış, adım adım Gebze'nin bütün sorunlarını önümüze koyduk, yolumuza devam edeceğiz. 31 Mart'ta teskeremizi alacağız. Hakkınızı helal edin. Gerek Gebze Adayımız Zinnur Büyükgöz, gerekse Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Büyükakın hizmetlere devam edecek. Bu münasebetle beraber çalıştığımız Adnan Köşker kardeşime teşekkür ediyorum. Zinnur Büyükgöz belediyecilikten gelme bu işi bilen biri. Alt yapı, üst yapı ile birlikte gençlerimizle  ilgilenecek, insanımıza değer verecek. Zinnur Büyükgöz'ün gönülleri kazanacağına inanıyorum, kendisine başarılar diliyorum. Hepizine sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum." şeklinde konuştu.

"ZİNNUR BÜYÜKGÖZ, BAŞARISINI GEBZE'DE BELEDİYE BAŞKANI OLARAK SAHAYA YAZACAK"

Toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, konuşmasına "Gönül" şiirini okuyarak başladı. Milletvekili Çakır, "Zinnur Büyükgöz başarılı biri, alanının insanı. Başarısını Gebze'de belediye başkanı olarak sahaya yazacak. Gebze öyle bir ses vermeli ki,bizim Gebze'deki oyumuz Kocaeli'ne, ana muhalefetin aday çıkarmamasının ne anlama geldiğinin bir işareti olsun. Elbette yerel seçime gidiyoruz. Önümüzdeki günlerde seçim beyannamemiz çıkacak" dedi.

"SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Ankara'da toplantıya damga vuran Gebze AK Gençlik'i tebrik ederek konuşmasına başladı. Eryarsoy konuşmasında şunları kaydetti: " 10 yıldır Gebze'ye hizmet eden, Adnan Köşker'e teşekkür ediyoruz. Bu bir nasip işidir.Zinnur Büyükgöz aday oldu, kendisinin bahtı açık olsun. Bir yerel seçime doğru gidiyoruz.Bizim derdimiz, millet, memleket diyoruz.Söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyoruz.Biz gece gündüz demeden 31 Mart'a kadar çalışcağız. 13 belediyeyi alarak yolumuza devam edeceğiz"


"GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ"

AK Parti Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz konuşmasından önce Gebzespor atkısı taktı.Büyükgöz kürsüye çıktığı sırada konfeti atıldı. Büyükgöz konuşmasında şunlara değindi: " Bir davanın erleriyiz. Yarınlar bizim için çok önemli. Hiçbir şekilde yarın ne yapacağız kaygım yok. Cumhur ittifakı bu milletin özüdür,kendisidir.Bu milletin yarınlarını kucaklayan hakikattir. Hedefimiz gönül belediyeciliği olacak. Gayret,samimiyet,tevazu şemsiyesi altında mutlaka ahlak ve maneviyat kimliğini de ekleyip, gönül belediyeciliğine giden yolu bulmak temel gayemiz. Sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik bizim ana hedeflerimizden biri olacak. Tabi ki sosyal merkez, kadın sığınma evleri ve gençlik merkezleri de  yapacağız. Gebze'de trafik acil bir sorun.Ulaşım ve trafik sorununu çözeceğiz.Gönlümüz herkese açık. Bu kardeşiniz hata yaparsa sahip çıkın. Hata yaparsa eleştirin, çukura doğru gidiyorsa çekin."


BÜYÜKAKIN MÜJDELERİ VERDİ


Toplantıda kürsüye çıkan son isim olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın," Darıca- GSOB metro hattı, 15 km'lik hat çalışmaları başlandı ve devam ediyor. İstanbul Caddesi Yaya üst geçit köprüsü yapım işi devam ediyor. Gebze sporcu eğitim merkezi devam ediyor.Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Spor Salonu ve yüzme havuzu devam ediyor. Kızılay Caddesi Köprü otoparkı, itfaiye müfreze binası, kent meydanı kütüphane yapılması çalışmaları fiilen devam ediyor. Gebze - Sabiha Gökçen Havalimanı arasında   metro için çalışmalara başlayacağız. Yüksek Hızlı Tren hattının Gebze'de bir istasyonu olacak. D-100 yolu üzerinde ihtiyaç duyulan her yerde kavşakların yapımına devam edilecek.Çayırova ile Gebze arasında TEM bağlantısında ve yan yollarda ciddi sıkıntı olduğunu biliyorum. Karayollarına gerekli çalışmalarla ilgili başvuru yapıldı. Önümüzdeki süreçte bunlar tamamlanacak. Metro yatırımımız Gebze'ye ciddi katkılar sağlayacak.Metro ile  Gebze trafiğinde 64 bin aracın çekilmiş olmasını sağlayacağız. Gebze'nin kent merkezinin, trafik dolaşım planlarını çalışmıştık, kent trafiğinin daha iyi olması için gerekli çalışmaları yapacağız. Gebze'de 200 bin kamyon giriş- çıkış yapıyor. İlimiz sınırlarına giren kamyonları %65'nin trafiği Kocaeli'de bitiyor. Bizim kentimizin en büyük ihtiyacı bu kente lojistik merkez yapmaktır. Gebze'de harika millet bahçemiz olacak. Ketin planlarını ön plana çıkaran, güzel projelere imza atacağız. Hünkar çayırına müze yapacağız. Gebze'ye 7500 kişilik spor salonu yapmak için çalışmalara devam ediyoruz. Köprü yapılması gereken her yere köprü, otopark yapılması gereken her yere ayrı ayrı otoparkları projelendireceğiz. Bu seçim, yerel seçim hüviyetinin önüne geçti. Kocaeli 13-0 olacak Allah'ın izniyle. " ifadelerini kullandı.

Haber: Tayfun ALTUNTAŞ


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı