Gebze’de Albatros Doğa Sporları Kulübü
Reklam

Gebze'de Albatros Doğa Sporları Kulübü

Gebze'de Albatros Doğa Sporları Kulübü

Gebze'de Albatros Doğa Sporları Kulübü
09 Mart 2021 - 10:54

Albatros Doğa Sporları Kulübü kurucu üyeleri 6 Mart 2021 Cumartesi günü gerçekleştirdikleri toplantıyla yeni oluşumun ilk startını verdiler. Yapılan toplantıda yeni yönetim kuruldu ve görev dağılımı yapıldı. Toplantı sonrasında basın sözcüsü seçilen Ayfer AKAY süreçle ilgili açıklamalar da bulundu.

‘’Albatros Doğa Sporları Kulübü Derneği, 15 kişiden oluşan kurucu üyeler ile 6 Mart 2021 tarihinde doğa sporlarını amaçlayan ve benimseyen bir felsefe ile kurulmuştur.
(Ali Kemal Kol, Eda Kaymak, Ender Yılmaz, Ayfer Akay, Murat Bozdemir, Tülay Çelik, Elif Küçük, Büşra Özsoy, Ezgi Kepe, Volkan Kol, Abdulkadir Abanoz, Tuğba Güler, Canpolat Demirhan, Aybüke Çetin, Burcu Keskin)

Yaklaşık dört aylık bir alt yapı çalışması sonucunda ortaya çıkan kulübümüzün kısa adı ALDOSK ‘ dur.

Kuruluş merkezi Gebze olan Albatros Doğa Sporları Kulübü adını ve logodaki hikâyesini bir familya türü olan Albatros kuşundan almıştır. Sadıklığı ve özgürlükçü yaşam tarzı ile bilinen Albatros, bizlerin dünya üzerindeki yaşam felsefemizi anlatmaktadır. Bundan dolayı sloganımız, ‘Özgürlüğün Kanatları’ olarak kabul görmüştür.

Amacımız doğa ile bütünleşen sportif alanları bir çatı altında toplayarak kendi yaşantımız ile bütünleştirmek ve bu vesileyle içinde bulunduğumuz süreci ve bundan sonra da geriden gelecek olan nesilleri aynı felsefe ile doğa ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetiştirmektir.’’

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe