Gebze’de 2 bin yeni üyeli danışma meclisi
Reklam

Gebze’de 2 bin yeni üyeli danışma meclisi

Gebze’de 2 bin yeni üyeli danışma meclisi

Gebze’de 2 bin yeni üyeli danışma meclisi
22 Kasım 2021 - 11:17

GEBZE DE SALONA SIĞMADI

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya evsahipliğindeki genişletilmiş ilçe danışma meclisine partililerin ilgisi yoğun oldu. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi tamamen dolarken, yine coşku ve heyecan vardı. AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, önceki dönem belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla çok sayıda partili danışma meclisinde yerini aldı. Önceki dönem İl Başkanı Mahmut Civelek, geçmiş dönem milletvekillerinden Cemalettin Kaflı, önceki dönem ilçe belediye Başkanı Adnan Köşker de danışmaya katılan isimler arasındaydı.

ZEYBEK DE KATILDI

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Başkanı Recep Kaya’nın konuşmasıyla başlayan Danışma Meclisinde sırasıyla İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, İlçe Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Habibe Çırak konuşma yaptı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ardından kürsüye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, yoğun sevgi gösterileri altında ilçeye yapılan yatırım ve projeleri anlattı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve son olarak MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’in ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Teşkilatın soruları cevaplandı, önerileri dinlendi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Öte yandan danışma meclisinde İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e de bir sürpriz geceye damgasını vurdu. On beş gün önce ilçe başkanlığında yapılan mahalle başkanları toplantısında İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yıl sonuna kadar 2 bin yeni üye sözü almıştı. Mahalle başkanları 15 günde bu sayıya ulaşarak, danışma meclisinde yeni üye formlarını Başkan Ellibeş’e teslim etti. Temsili olarak yeni üyelere danışma meclisinde rozet de takılırken, Başkan Ellibeş, “AK Parti, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte aydınlık yarınlar için son 20 yılda yaptıkları dev projelerle Türkiye’nin lokomotifi olmuştur. Şimdi ikinci 20 yılın başlangıcında olduğumuzu düşünerek yeni bir döneme başlıyoruz. Bu nedenle bizlerin ne kadar çok çalıştığı, ne kadar hayırlı hizmetlere imza attığı çok önemli. Bu bilinçle tüm teşkilatımızı uyanık olmaya, daha çok çalışmaya davet ediyorum. Yeni üye çalışmamıza verdikleri katkı nedeniyle mahalle başkanlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği