Fenerbahçe’nin önü karanlık
Reklam

Fenerbahçe'nin önü karanlık

Tarihinin en kötü döneminden geçen Fenerbahçe, sezonu bir an önce bitirmek istese de belirsizlikler önünü tıkıyor.

Fenerbahçe'nin önü karanlık

Tarihinin en kötü döneminden geçen Fenerbahçe, sezonu bir an önce bitirmek istese de belirsizlikler önünü tıkıyor.

Fenerbahçe'nin önü karanlık
26 Nisan 2019 - 11:02

Teknik direktör Ersun Yanal ve ekibi, hayal kırıklıklarını arkada bırakıp gelecek yıl şampiyonluk parolasıyla yola çıkmayı amaçlıyor ancak ışığı göremiyor. Özellikle kadro içerisinde kimin ne yapacağının halen daha bilinmemesi hem şu anda motivasyonu düşürüyor hem de umutları zedeliyor.

Fenerbahçe, tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşarken, bir an önce toparlanmayı amaçlıyor. Ligin kalan 5 haftasının en iyi şekilde bitirmenin hesaplarını yapan teknik direktör Ersun Yanal, bir yandan da gelecek sezonun planlamasına başlamak istiyor.

Hayal kırıklıklarıyla geçen sezonun ardından yeni dönemde mutlaka şampiyonluk parolasıyla yola çıkmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, buna karşın özellikle iç transferde yol alamıyor. Maddi sıkıntılar nedeniyle dış transferde de eli kuvvetli olmayan Fenerbahçe’yi, UEFA FFP kuralları da bekliyor.Tüm bu nedenler doğrultusunda geleceğin belirsizliği hem şu anki motivasyonu düşürüyor hem de umutları zedeliyor.

Şu anda mevcut kadroda belirsizlik yaşayan birçok isim bulunuyor. Ersun Yanal ve teknik heyet de lig maçlarına çıkarken bu durumun sıkıntısını çekiyor. Sözleşmesi bitecek ve kira süresi sona erecek tam 12 futbolcu var.Volkan Demirel, Skrtel, Neustadter, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Erten Ersu, Soldado, Valbuena ve Tolga Ciğerci’nin sözleşmeleri bitiyor. Slimani, Benzia ve Ayew’in de kira süresi sona erecek. Ayrıca kadroda Michael Frey ve Carlos Kameni başta olmak üzere beğenilmeyip gönderilmesi istenen futbolcular yer alıyor. Genç yıldızlar; Oğuz Kağan, Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer gibi isimler de forma giyemiyor, kiraya verilme durumları tartışılıyor.

Tüm bu veriler ışığında oyuncuların maçlardaki motivasyonu, antrenmanlardaki çabası farklı oluyor. Fenerbahçe ile yol ayrımında olan isimlerin planları kulüpten bağımsız olmaya başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP Kocaeli teşkilatı taşın altına elini değil gövdesini koyuyor…
MHP Kocaeli teşkilatı taşın altına elini değil gövdesini...
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi