Ev sahibi kiracısını hastanelik etti
Reklam

Ev sahibi kiracısını hastanelik etti

İzmit’te yaşlı bir ev sahibi kirasını geç ödediğini ileri sürdüğü gencin kafasına çekişle vurdu. Genç bir gün yoğun bakımda kaldı, hala hastanede tedavi altında tutuluyor

Ev sahibi kiracısını hastanelik etti

İzmit’te yaşlı bir ev sahibi kirasını geç ödediğini ileri sürdüğü gencin kafasına çekişle vurdu. Genç bir gün yoğun bakımda kaldı, hala hastanede tedavi altında tutuluyor

26 Şubat 2015 - 13:45

İzmit Turgut Mahallesi’nde ev sahibi bir ay kirayı geciktiren genç kiracısının kafasına çekiçle vurdu, onu hastanelik etti. Alınan bilgi ve iddialara göre; İzmit Turgut Mahallesi Abidin Aral Sokak adresinde 19 senedir ailesiyle, son iki senedir de tek başına oturan 24 yaşındaki Burak Ecel’in yanına, geçtiğimiz pazartesi akşamı ev sahibi 80 yaşındaki Ahmet A. geldi. Geçtiğimiz ay ve bu ayın kirası olan 500 TL’yi isteyen Ahmet A., karşı taraftan olumsuz yanıt alınca adeta çılgına döndü.
 
POLİSLER HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Eline aldığı çekiçle kiracısına saldırarak kafasını kıran ev sahibi daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. Burak Ecel ise kafasına aldığı çekiç darbesiyle kanlar içerisinde yerde kaldı. Kendinden geçmek üzereyken son anda polisi aramayı başaran Ecel, gözlerini hastanede açtı. Sümer Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından son anda yardımına yetişilen Burak Ecel, vakit kaybetmeden ekip otosuyla İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
 
KATİL OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜ

Kafatasının kırıldığı anlaşılan talihsiz genç hemen ameliyata alınırken, ameliyatın ertesinde ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Polis ekipleri bu sırada ise kiracısına öldüresiye vuran ev sahibi Ahmet A.’yı arama çalışması başlattı. Bir gün boyunca kendisine ulaşılamayan ev sahibi daha sonra ‘katil olmuş olabileceği’ düşüncesiyle yanına avukatını da alarak polis merkezine gidip teslim oldu. Karakolda ifadesi alınan ev sahibi Ahmet A., yaralının yoğun bakımdan çıkması ve yaşının geçkin olması nedeniyle adli kontrol cezası verilere serbest bırakıldı.
 
KUYTUDA BEKLİYORMUŞ

Hasta yatağında olayı anlatan Burak Ecel, “Ev sahibim akşam 6 gibi eve geldi. Kapıyı çaldı açtım, kirayı verip vermeyeceğimi sordu. Ben de ona kirayı kardeşimin vereceğini söyledim. O zaman kapıya kilit vuracağını ve beni evden çıkartacağını söyledi. Bunun üzerine ben de ‘polis çağırırsın ancak öyle çıkartırsın’ dedim ve kapıyı kapattım. Kapıyı tekmelemeye başladı ve kapıyı kırdı. Sonra gidip elektrik şalterini kapattı. Evin elektrikleri kesilince dışarı çıktım. O da eline çekiç almış kuytuda beni bekliyormuş. O sırada apartmanın otomatik olan ışıkları söndü. O anda çekiçle kafama vurdu, sonra da kaçtı. Çok zor bir şekilde polisi aradım ve yardım istedim” dedi.
 
HALA HASTANEDE TUTULUYOR

Uğradığı sadırı sonrasında polis ekipleri tarafından son anda hastaneye yetiştirilerek, doktorlar tarafından ameliyata alınan Burak Ecel’in hastanede kaç gün kalacağı ise henüz bilinmiyor. Kafatasında kırık, ezilme ve kanama olduğu için ameliyata alınan Ecel’in hayati tehlikeyi atlattığı belirtilse de, doktorlar bu tür ameliyatların ardından hasta da epilepsi hastalığının baş gösterebileceğini söylüyor. Çekiçle kiracısına saldıran Ahmet A.’nın çok sayıda gayrimenkul sahibi olduğu öğrenilirken, Ecel ailesi ev sahibine maddi ve manevi tazminat davası da açacak. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP Kocaeli teşkilatı taşın altına elini değil gövdesini koyuyor…
MHP Kocaeli teşkilatı taşın altına elini değil gövdesini...
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi