Eryarsoy,"Milletimizin verdiği karar...
Reklam

Eryarsoy,"Milletimizin verdiği karar hepimizin başının üstündedir"

AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Pazar günü yapılan mahalli idareler seçiminde alınan sonuçlara ilişkin detaylı bir açıklama yaptı.

Eryarsoy,"Milletimizin verdiği karar hepimizin başının üstündedir"

AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Pazar günü yapılan mahalli idareler seçiminde alınan sonuçlara ilişkin detaylı bir açıklama yaptı.

Eryarsoy,
03 Nisan 2019 - 09:44

Eryarsoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"31 mart 2019 mahalli idareler seçim sonuçlarının Kocaeli’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Milletimiz bir karar vermiştir. 
Milletimiz bizi 15'inci defa sandıkta birinci yaptı.
Milletimiz, sandıkta tercihini 17 yıldır olduğu gibi bu defa da kavgadan değil, hizmetten yana kullanmıştır.

AK Parti olarak 3 Kasım 2002 seçimlerinden bugüne kadar Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleri, Milletvekilliği ve Mahalli İdareler seçimlerinden ve referandumlardan kendilerini hep birinci olarak çıkartan Kocaelili hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum…

Her zaman dile getirdiğimiz gibi milletimizin iradesinin üstünde bir güç tanımadık. Aziz milletimizin Partimize ve Cumhur İttifakına olan sevgileri, muhabbetleri ve destekleri için tüm Kocaelili hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Milletimizin verdiği karar hepimizin başının üstündedir. 
Seçimleri kazanan tüm belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum.

Önümüzdeki 5 yılda ilçelerimize, şehrimize güzel hizmetlerde bulunmalarını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

İnşallah uyum içinde ekip ruhuyla güzel işlere imza atacaklardır. Yeni dönemde gönül belediyeciliği Kocaeli’mizde en verimli şekilde hayat bulacaktır.

Kampanya süreci boyunca;
Mümkün olduğu kadar ayak basmadık yer, çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadığımız gönül kalmamıştır diye düşünüyoruz.

Kocaeli’mizin genelinde en ücra köşelere kadar gidip insanlarımızın varsa sorunlarını ve taleplerini dinledik, bizde seçimlerin önemini anlatarak talebimizi ilettik. 
Tabi ki yapılması gerekeni ilk fırsatta yapmaya gayret edeceğiz. Zaten normal zamanlarda da AK Başkanlarımızın vatandaşlarımızı ziyaret ederek varsa sorunlarını ve taleplerini dinlemeye ve gereğini yapmaya devam edeceklerdir.

Kampanya süreci başladığı andan itibaren seçim akşamına kadar durmak bilmeksizin çalışan;
Başta Sandık başında görev yapan kardeşlerimize, 
Kampanya döneminde sahada bizimle birlikte koşan mahalle temsilcilerimize, bize gönül vermiş üyelerimize, evlerini, iş yerlerini bizlere açan kıymetli hemşerilerimize; ilçe başkanlarımızın şahsında tüm ilçe teşkilatlarımıza, ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızın tüm başkan ve yönetimlerine teşekkür ediyorum.

Milletvekillerimiz seçim döneminde sahada bizimle birlikteydiler. Çalışmalarından dolayı tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum.

AK Parti büyük ve güçlü bir parti, milletimizin dediği başımızın tacıdır der, eyvallah olanda hayır vardır der yolumuza devam ederiz. Bizim ülkemiz için çocuklarımız için daha fazla çalışmaktan başka lüksümüz yok.

Her daim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde durmaksızın çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bazı kayıplar için ise bunu halkımızda arayamayız, Yine kendimize bakacak bu eksiklikleri tespit ve telafi etmenin çalışmalarına ve çözüm yollarına başlayacağız.

Cumhurbaşkanımızın Ankara’da balkon konuşmasında da söylediği gibi; “Bu seçimde arzu ettiğimiz neticeleri alamadığımız yerlerdeki sonucun tek sebebini, milletimize kendimizi yeterince anlatamamış, gönüllere yeterince girememiş olmamız olarak görüyoruz.

Büyük Türkiye yürüyüşümüze liderimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde durmadan, usanmadan, yorulmadan koşmaya devam edeceğiz. 
Rabbim yar ve yardımcımız olsun"


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe