Enver Yıldırım…
Reklam

Enver Yıldırım…

Caner Pesen yazdı...

Enver Yıldırım…

Caner Pesen yazdı...

Enver Yıldırım…
27 Eylül 2018 - 08:48

Son derece samimi bir kişilik.
Her şeyden önce, her durumda gülmesini bilen bir isim.
Kapısı herkese açık.
Yardım için giden de, sportif, sosyal etkinlik için gidende eli boş dönmez.
Hiçbir şey olmasa derdini anlatacağı, kendisini can kulağı ile dinleyen bir dost bulur karşısında.
Dilovası’nın çocuğu.
O kültürü tümüyle üzerinde taşıyan birisi.
Ticaretinde başarılı, genç yaşta büyük bütçelere sahip.
Siyaseti de önemsiyor.
Recep Tayyip Erdoğan çizgisinde, AK Parti saflarında yer tutmuş bir isim.
Bu dönem Dilovası Belediye Başkanlığı için ismi sürekli gündemde.
Yapılan anketler bunu gösteriyor.
Bu anketlerin güvenilir olduğunu biz kendimizden biliyoruz.
Bizim yaptığımız anketi görmezden gelenler, gelip arşivimizde tuttuğumuz tutanakları incelediklerinde küçük dillerini yutmuşlardı, çünkü ankete cevap verenleri tanıyorlardı ve teyit de ettiler.
Sonra Gebze ve Kocaeli’nde Dilovası için başka anketler yapıldı.
O anketlerde Dilovası adayının Enver Yıldırım olması gerektiğini söylüyordu.
Dilovalıların yüksek sesle bu isteğine rağmen AK Parti’nin köşe başlarını tutmuş isimleri Enver Yıldırım’ın gündem olmaması için yoğun çaba sarf ediyorlar.
Bunların amacı da kendileri, ‘ben olmasam, şu olsun’ şeklinde bakış açısına sahip, AK Parti’yi kendilerine ait gören tipler.
Dilovası yapısı ve siyaset şekli ile başka yerlere benzemiyor ve bugün Enver Yıldırım’ı isteyen Dilovalılar, yarın farklı tavır gösterebilir.
Enver Yıldırım’ın AK Parti’den aday olmayı istediğini, iktidar partisi ile birlikte Dilovası’na hizmeti amaçladığını biliyoruz.
Ancak, yarın Enver Yıldırım, CHP’nin öncülüğünde ki ittifak adayı olursa ve CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi seçmeni ile buluşursa, kişisel çabaları ile birlikte Dilovası’nda belediyeyi alma ihtimali güçlü şekilde ortaya çıkar.
Bu olasılığa kayınpederi olan Ercan Dalkılıç etkisini de eklerseniz, sonuç iktidar için hezimet dahi olabilir.
Bence, AK Parti Dilovası’nda kişisel çıkar hesaplarından uzak, parti menfaatini gözeterek aday belirlemeli.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mustafa Duygun
    5 yıl önce
    Öncelikle Allah Teâla Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını, senin ve Dilovası halkına Hayırlı etsin inşaAllah. İyi bir belediye başkanı olacağından Hiç ama hiç şüphem yok Sn. Enver Yıldırım bey. Samimi ve içten olman..Halkını seven ve etrafındaki herkese şefkatle yaklaşan, Gönüllere hitap etmeyi her zaman başaran birisin. Tanıdığın eş dost, kısaca etrafındaki herkese acılı ve tatlı günlerinde mümkün mertebe yanlarında olduğunu bilirim...Garip gurebayı dinlediğini, elinden geldiğince sorunlarına çare ve çözümler aradığını da biliriz. Seçildiğin taktirde belediye kadrolarında, egoları ile hareket edecek yöneticilere, yer vermeyeceğine yürekten inanıyorum. Bütçeyi kul***ırken yönettiğin yerin asli ihtiyaçlarına harcayacağına, İhtiyaç sahibi kişilere yapı*** yardımları gizlilik içinde ve hak edene yapacağından da hiç şüphem yok. Yöneteceği yerdeki STK, Muhtar ve düşünürlerin fikirlerine önem vereceğine, ben yaptım oldu değil de ortak akla önem verdiğine hiç şüphem yok. Danışman adı altında başka yerlerde çalışanlara maaş ödenmeyeceğine yürekten inanıyorum. liste çok daha uzatılabilir ama özeti şudur halktan alınan vergiler yine halkın en önemli temel ihtiyaçlarına harcamayı kendine en önemli görev olarak gördüğünü bildiğimden senin belediye başkanı aday adaylığını geçtim ben çoktan!... Diyorum ki Dilovasının tam da senin gibi Adalet ve merhamet duygusu çok yüksek o*** bir insan lazım. İnşaAllah Dilovasına ve ülkene hizmet etmeyi Allah sana nasip eder. Allah her daim yanında ve hakkında hayırlısını nasip etsin Sn. Enver Yıldırım Bey.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çayırova Gençlik Merkezi açılıyor
Çayırova Gençlik Merkezi açılıyor
Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar devam ediyor
Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar devam ediyor