Ellibeş’ten ülkücülere müjde!
Reklam

Ellibeş’ten ülkücülere müjde!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ülkücülerin belediyelerde kadro istemeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ellibeş’ten ülkücülere müjde!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ülkücülerin belediyelerde kadro istemeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ellibeş’ten ülkücülere müjde!
30 Temmuz 2019 - 15:35

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarete AK Parti ve MHP İl yöneticileri de katıldı. Ünlü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindeki heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“BİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Benim il başkanı olarak görevlendirilmemden sonra değerli Aydın bey ve heyeti bizleri ziyaret ettiler. Bizlere güç ve destek verdiler. Bizde bugün iade-i ziyaret anlamında Aydın başkanımıza ziyarette bulunuyoruz. Cumhur İttifakı’nın en güçlü sürdürüldüğü il Kocaeli. Bundan sonra da memleket sevdamız uğruna kalplerimiz ortak atışı devam edecek. Aydın kardeşime teşekkürlerimi arz ediyorum. Birlik beraberliğimiz güçlü bir şekilde devam edecek” dedi.

“ELLİBEŞ İLİMİZ İÇİN BİR KAZANIM”
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kocaeli’de 17 yıldır tek başına iktidarda olan bir partinin il başkanı olan Mehmet Ellibeş’e büyük yük düştüğünü biliyoruz. Abi konumunda olan Mehmet Ellibeş’in il başkanı olması ilimiz için bir kazanımdır. Mehmet Ellibeş ile bizim ekibimiz Cumhur İttifakı’nın daha da güçlenmesi adına çalışacağız” dedi.

"HERKESİN HAKKINI KORUYACAĞIZ”
Birlikteliğimiz birilerini rahatsız etmeye devam edecek diyen Ünlü, “Birilerini huzursuz etmeye devam edeceğiz. Dedikodu yapacaklar ama ne yaparlarsa yapsınlar bizler elimizden geleni yapacağız. Cumhur İttifakına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu ziyaretler anlam ifade ediyor. Biz Kocaeli’de yaşayan herkesin haklarını korumaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“SIKINTI YOK”
Ülkücülerin işe alınması yönündeki konuya soruya yanıt veren Ellibeş, “Siz mesajı tam alamamışsınız. İstihdam anlamında ortak eylemlerimiz devam ediyor bundan sonra da devam edecek. Şu anda özellikle belediyelerimizin içinde bulunduğu durumlarda yeniden istihdam söz konusu olduğunda ona göre hareket ederiz. Bir sıkıntı yok” ifadelerini kullandı. İstihdam anlamında ortak eylemlerimiz devam ediyor bundan sonra da devam edecek. Şu anda özellikle belediyelerimizin içinde bulunduğu durumlarda yeniden istihdam söz konusu olduğunda ona göre hareket ederiz. Bir sıkıntı yok.

“BİZ BİR AİLEYİZ”
Yeni partinin kurulması ile ilgili konuşan Ellibeş, “Fitne fesatçılara fırsat vermeyeceğiz. Partimizi bölme adına yapılan çalışmalara da fırsat vermeyeceğiz. Şartları yerine getiren herkes siyasi partisini kurabilir. Parti kuran kursun ama kimse bizim içimizi karıştırmaya çalışmasın. Biz bir aileyiz. Biz bütünlüğümüz adına zaten bir irade ortaya koymuşuz” açıklamalarında bulundu.

İDDİALARI DEĞERLENDİRDİ
Öte yandan ziyarette son olarak AK Parti Milletvekili Fikri Işık’ın yeni kurulacak partiye geçmesi yönündeki iddialara da yanıt veren Mehmet Ellibeş, “Geçmiş dönem bakanımız Fikri bey gerçeği söyledi. AK Parti bölünebilir mi diyenlerin dedikodusudur bu söylemler. Biz 2023 hedeerine doğru yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe