Ellibeş: Kimsenin adamı olmayacağız
Reklam

Ellibeş: Kimsenin adamı olmayacağız

Gölcük’teki istişare kurulu toplantısında partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Partimizde kırgın ve küskünlerimiz, ülkemizin de önemli sorunları var. Fitneyi, fesadı elimizin tersi ile iteceğiz. Kimsenin adamı olmadan, yalnızca Recep Tayyip Erdoğan’ın adamı olacağız” dedi

Ellibeş: Kimsenin adamı olmayacağız

Gölcük’teki istişare kurulu toplantısında partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Partimizde kırgın ve küskünlerimiz, ülkemizin de önemli sorunları var. Fitneyi, fesadı elimizin tersi ile iteceğiz. Kimsenin adamı olmadan, yalnızca Recep Tayyip Erdoğan’ın adamı olacağız” dedi

Ellibeş: Kimsenin adamı olmayacağız
17 Kasım 2019 - 15:49

AK Parti Gölcük Teşkilatının İlçe İstişare Kurulu toplantısı önceki akşam gerçekleşti. Gölcük Çamlıca Kafe’de düzenlenen toplantıya partinin ilçedeki tüm yönetim kademelerinden isimler ile istişare kurulu üyeleri katıldı.

BÜYÜK İLGİ VARDI

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetiminin ev sahipliğindeki toplantıda; AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halit Çokan, il yöneticisi Samet Taşdelen, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel, eski ilçe başkanlarından Mevlüt Demir ve İdris Alp, Gölcük Belediyesi eski Başkanı Zekeriya Savaş ile partililer hazır bulundu.

4 YANIMIZ DÜŞMANLA KAPLI

Toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Çetin Seymen, “AK Parti olarak biz gücünü milletten alan büyük bir aileyiz. Milletimizden hiç kopmadık. Vatandaşlarımızın derdi ile dertleniyoruz. Bizde bir seçim bitiyor, ertesi gün bir diğer seçim başlıyor. Zor bir dönemden geçiyoruz. 3 yanımız deniz, 4 yanımız düşmanla kaplı bir coğrafyadayız. Cumhurbaşkanımız yedi düvele karşı mücadele veriyor. Milletiyle birlikte yürüyüp dik bir duruş sergiliyor” dedi.

KURULDAN DESTEK İSTEDİ

Geride kalan 31 Mart seçimlerini değerlendiren Seymen, “Gölcük olarak Kocaeli’de oyunu en fazla artıran ilçe olduk. Bu başarı teşkilatlarımız sayesinde elde edildi. Gölcük’ün özlenen tablosu işte burada. Sizler bu partinin hafızalarısınız. Burada kurucu irade ve tecrübe bulunuyor. İstişare kurulu üyelerimizin desteğini hep arkamızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

31 MART’I BİRLİKTE KAZANDIK

Daha sonra konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de Türkiye’nin içeride ve dışarıda büyük bir mücadele içinde olduğunu söyledi. 31 Mart seçimlerini teşkilatın gayretleri ile kazandıklarını söyleyen Sezer, “AK Parti bayrağını Gölcük’te dalgalandırmaya devam ettik. Bizler hep yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Bu gayretimiz Cumhurbaşkanımıza verilmiş en büyük destektir. Bu desteği daha da artıracağız” açıklamasında bulundu.

GÖLCÜK’TE BAYRAK İNMEZ

3 dönem Gölcük Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra il başkanı olarak istişare kuruluna katılan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’te konuşmanın kendisi için zor olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik anlayışı ile yaşamayı Gölcük’te başardıklarını belirten Ellibeş, “Bunun sonucunda siyasi olarak meyvelerini topladık. Bu bayrak Gölcük burçlarında bundan sonra da dalgalanmaya devam edecek” dedi.

HEDEFE MİLLETME ULAŞACAĞIZ

Kocaeli teşkilatlarının her zaman Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Başkan Mehmet Ellibeş, “Omzumuzdaki yük çok ağır. Fakat teşkilatlarımız sayesinde hafifliyor. Gönül siyaseti yapmak istiyoruz. Bunun temelinde herkese dokunmak var. Bu partiyi millet kurdu, 2023 ve 2053 hedeflerine de yine millet ulaştıracak” diye konuştu.

KÜSKÜNLERİMİZ VAR

Parti içindeki sıkıntılar hakkında da konuşan Ellibeş, şöyle konuştu: “Partimizde çeşitli nedenlerle kırılan, küskün olan kardeşlerimiz maalesef var. Bunu asgariye indirmek ülke menfaatinedir. Fitneyi, fesadı aramızdan atıyoruz, teşkilatın her kademesiyle görüşüyoruz. Bu teşkilatların var olan gücünün üzerine örtülmüş toz bulutunun üfleyerek heyecanlı bir dinamik yapıya kavuşmasının sağlamasının gayreti içindeyiz.”                          

EKONOMİ VE İŞSİZLİK

Ulusal gündem üzerine de açıklama yapan Başkan Ellibeş, “Milletin sorunlarını biliyoruz. En başta ekonomi, işsizlik var. Fakat bu sıkıntıların çözüm yolu da yalnızca AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kişisel sorunlarımızı, geçmişte yapılan yanlışları elimizin tersiyle iteceğiz. 2023 ve 2053 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Cumhurbaşkanımızın arkasında yolumuza yürüyeceğiz” diye konuştu.

KİMSENİN ADAMI DEĞİLİZ

Ellibeş, sözlerini şöyle tamamladı: “6 ilçede istişare kurulu üyeleri ile buluştuk. Sizlerin nöbeti bitmedi, ihtiyaç duyulduğunda her birinizin cephede yerinizi alacaksınız. Biz kimsenin adamı değiliz; yalnızca Recep Tayyip Erdoğan’ın adamıyız. Teşkilatlarımızla birlikte davamızı başarıya ulaştıracağız. Yanlışa bulaşmadan, kimsenin adamı olmadan, samimiyetle nöbeti tutmaya devam edeceğim. Nöbete çağrıldığınızda hazırlıklı olmalısınız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe