Ellibeş il başkanları toplantısına...
Reklam

Ellibeş il başkanları toplantısına katılacak

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 25-26 Aralık’ta Ankara’da yapılacak il başkanları toplantısına katılacak. İlk gün eski ve yeni il başkanları bir araya gelecek

Ellibeş il başkanları toplantısına katılacak

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 25-26 Aralık’ta Ankara’da yapılacak il başkanları toplantısına katılacak. İlk gün eski ve yeni il başkanları bir araya gelecek

Ellibeş il başkanları toplantısına katılacak
17 Aralık 2019 - 08:57

Bilindiği gibi ekim ayındaki toplantıya Mehmet Ellibeş ile İbrahim Karaosmanoğlu, Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve Zeki Aygün katılırken Abdullah Eryarsoy, Fikri Işık ve Nihat Ergün katılmamıştı. Son olarak Ekim ayında yapılan il başkanları toplantısı önümüzdeki günlerde tekrar yapılacak. Toplantıya önceki dönem il başkanlarından Karaosmanoğlu, Işık, Civelek, Aygün, Ceyhan katılacak. Katılacağı konusunda bilgi vermeyen Eryarsoy’un yanı sıra partisinden istifa eden Nihat Ergün toplantıya çağrılmayacak.

"BEKLENTİLERİMİN ÜZERİNDE GAYET GÜZEL GİDİYOR"
Ankara programıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ellibeş, “Genişletilmiş il başkanları toplantısı sebebiyle 25 ve 26’sında Ankara’da olacağız. O yüzden biz de İzmit ve Gebze danışma meclislerinin tarihlerini değiştirdik. Danışma meclislerimiz beklentilerimin üzerinde gayet güzel gidiyor. Katılım yüksek onun ötesinde soru cevap şeklinde istekler talepler, düşünceler paylaşılıyor. Tam bir aile için istişare toplantılar yapıyoruz. Faydalı da oluyor. Takriben iki saatten erken de bitmiyor. Verimli ve güzel geçiyor toplantılarımız” dedi.

"ÖNCEKİ BAŞKANLARIMIZ DA KATILACAK"
İl başkanları toplantısıyla ilgili bilgiler de veren Ellibeş, “Bu hafta o da netleşir. İlk gün yani 25’inde geçmiş dönem il başkanlarımızı da toplantıya davet edeceğiz. Öyle gözüküyor. Geçmiş dönem il başkanlarımız geçen ay gitmiştik. İl başkanlarıyla toplantı yağacağız. İkinci gün de Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında yapılıyor toplantı. O da tam gün sürecek. Her ay yaptığımız toplantı olduğu için gündem değişebilir. Toplantıda konuşulacakları oraya gittiğimizde öğreneceğiz” ifadelerini kullandı.

ERYARSOY BİLGİ VERMEDİ
Önceki Dönem İl Başkanlarından Mahmut Civelek, “Ben davet geldiğinde katılırım” demişti. Ekim ayında yapılan il başkanları toplantısına kendisine davet gönderilen ancak bir yakınının cenazesi sebebiyle katılamayan Abdullah Eryarsoy, “Davet geldiğinde bakarım” diyerek il başkanları toplantısına katılıp katılmayacağı konusunda bilgi vermedi. İbrahim Karaosmanoğlu ise “Henüz davetiye gelmedi. Geldiğinde katılacağım” dedi.

ERGÜN ÇAĞRILMAYACAK
İlimizde il başkanlığı yapan ancak kısa bir süre önce istifa eden üç dönem milletvekilliği iki dönem Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yapan Nihat Ergün ise toplantıya çağrılmayacak. Bilindiği üzere AK Parti’de il başkanlığı yapan Nihat Ergün, Ekim ayında partisinden e-devlet üzerinden istifa etmişti. Ergün, son olarak Ekonomi eski Bakanı Ali Babacan’ın kuracağı ve parti çalışmalarının bir bölümünü yaptığı Gebze’de AK Partili eski milletvekili ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmişti.

IŞIK, CEYHAN VE AYGÜN KATILACAK
Milletvekili Fikri Işık ise geçtiğimiz ay yurtdışındaki programı sebebiyle toplantıya katılamamıştı. Işık bu kez yapılacak davete icabet edeceğini söyledi. Geçtiğimiz Ekim ayında yapılan il başkanları toplantısına önceki dönem İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ise “Şu an gelen bir davet yok. Davet gelirse katılacağım. AK Parti’nin davet ettiği her toplantıda oluruz” dedi. Geçtiğimiz ay toplantıya katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de toplantıya katılacağını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor