EFSANE GERİ DÖNDÜ!
Reklam

EFSANE GERİ DÖNDÜ!

Beş yıldır BAL belasından kurtulma mücadelesi veren Gebzespor Eskişehir’de tarih yazdı.

EFSANE GERİ DÖNDÜ!

Beş yıldır BAL belasından kurtulma mücadelesi veren Gebzespor Eskişehir’de tarih yazdı.

EFSANE GERİ DÖNDÜ!
23 Nisan 2018 - 09:32

İlk yarıda net 3 topumuz filelerle buluşmadı. Talihsizlik ikinci yarıda da peşimizi bırakmadı. Rakibi Altınovaspor’u çimlere gömen menekşe uzatma dakikalarında Oğuz Başaran’ın attığı golle 3.lige adını yazdırdı.

ÇOK İYİ BAŞLADIK

Menekşe mücadeleye çok iyi başladı. Yusuf’un muhteşem şutunu son dakikada aynı güzellikle kaleci kurtardı. Oğuz Başaran kaleci ile karşı karşıya kaldı çok güzel yere gönderdi yine gole izin vermeyen kaleci oldu. Altınova Belediyespor’u sahasına mahkum eden Gebzesporlu futbolcular yüreklerini ortaya koydular. Ancak top bir türlü sevmedi!

İKİNCİ YARIDADA ÇOK KAÇIRDIK

Gebzespor ikinci yarıda da hızını kesmedi. Kontrolü tamamen eline alan Gebzespor sağlı soğlu saldırmaya devam etti. Pozisyon yaratmakta zorlanmayan Gebzespor dünyaları kaçırmaya devam etti. Özgür Vurur’da saldır komutunu son dakikaya kadar sürdürdü. Uzatma dakikalarının son 1.dakikasına girildiğinde sahneye Oğuz Başaran çıktı ve Gebzespor’u BAL belasından kurtaran vuruşu yaptı.

ORTALIK YIKILDI, GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

Golden 1 dakika sonra maçın hakemi son bitiş düdüğünü çaldı. Bu düdük Gebzespor’un 3.lige yükselinişini ilan eden düdüktü. Ortalık yıkıldı! Sevinç, coşku, göz yaşları sel olup aktı. Herkes tuttuğuna sarıldı. Abbas Sır kısa süreli baygınlık geçirdi. Özgür Vurur bir çocuk gibi hüngün hüngür ağladı. Mor menekşe formasını terleten futbolcular da aynı şekilde göz yaşlarına engel olamladılar.

ESKİŞEHİR, ESKİÇARŞI OLDU

Cumartesi gününden akın akın Eskişehir’e göç eden Gebzeliler üniversite şehrini mor menekşeye döndürdü. Eskiçarşı sokakları Pazar sabahı Gebzesporlu formalarla dolup taştı. Her sokakta her caddede mor menekşeler vardı. Gebze tamemen Eskişehir’e göç etmişti. Coşku daha Eskişehir stadının girişinde başlamıştı. Taraftarların konfeti, meşale ve maytaplarını tribünlere girmesine izin verilmememi nede ile stad dışında coşku başladı. Yaklaşık 10 bin Gebzeli tribünlerde ki yerini aldı.

KÖŞKER YALNIZ BIRAKMADI

Özellikle bu sezon Gebzespor’u maddi manevi yalnız bırakmayan Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker’de çıkarma yaptı. Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Eskişehir’e gelen Köşker maç bitiminde de soluğu sahada aldı. Şampiyonluğun coşkusunu zirvede yaşayan Köşker’i oyuncular omuzlarına alarak havaya fırlattılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa...
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE